Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/70591-protv-curse-ilegale-masini-centrul-bucurestiului.html)

al3x82 11-03-08 22:50

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

stiu ca nu e bine, dar fac buc - ct in fiecare weekend si ma plictisesc :)) iar iarna sincer merge super bine ca e liber (in limitele vremii) dar vara nu ai cum, ca e cam aglomerat si am mai invatat si drumu poe de rost ca il fac de 4 ani

dolb 11-03-08 22:50

te asigur ca e interesant sa mergi cu 180 pe autostrada atunci cand nu ai geometria, nu ai roti echilibrate, ai jante strambe si simti ca faci vibromasaj!

b01uxd 11-03-08 22:52

incearca cu 150 p sinele de pe basarabiei .......zici ca mergi fara arcuri
:))))))))))

al3x82 11-03-08 22:53

dolb am toata masina pusa la punct si jantele s-au mai strambat de la gropi dar sincer nu bat :)) asa ca nu am vibromasaj dar am in schimb incalzire in scaune :))

b01uxd 11-03-08 22:55

alex 82 acu inteleg de ce nu prea esti fan curse:D cu e-u ala mare ce sa faci in bucuresti....:D

al3x82 11-03-08 22:59

sincer parea mare cand l-am cumparat, acum mi se pare o jucarie :))

dolb 11-03-08 23:02

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1418157)
alex 82 acu inteleg de ce nu prea esti fan curse:D cu e-u ala mare ce sa faci in bucuresti....:D

uite iti impartasesc ceva personal!
golf 5 al meu ma face sa o calc si c-klasse al tatei ma face sa merg cu maxim 40 la ora! nu stiu de ce dar mercedesul iti ofera un comfort sporit si nu te impinge sa o calci :D

al3x82 11-03-08 23:03

dar cati cp are golful si cati are c-klasse?

xtrim 11-03-08 23:07

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1418044)
se pun banii intr-un cont...si trimisa chitanta celui care plateste cuiva
- pe bune acum sincer risc sa iau teapa la 100 de lei e o suma zic io normala daca nu mica pt asa ceva deci cu 100 de lei in buzunar sau nu cam tot aia e....20 de l de benzina... :|
nu ai cum sa iei teapa nu se atinge nimeni de contu ala pana nu se strange destul sa se ia ceva...si sa se faca

Ar fi o propunere buna :-) ...Dar trebe organizata de cineva in care sa aiba lumea incredere .....Ca asa e usor sa pui un cont si sa zici BAGATZI AICI :lol:...Ideea e buna si cu sigurantza ar fi sustzinuta si ar fi un succes.....Dar trebe sa aiba si cine sa o puna in practica :-)

al3x82 11-03-08 23:09

Quote:

Originally Posted by xtrim (Post 1418191)
Ar fi o propunere buna :-) ...Dar trebe organizata de cineva in care sa aiba lumea incredere .....Ca asa e usor sa pui un cont si sa zici BAGATZI AICI :lol:...Ideea e buna si cu sigurantza ar fi sustzinuta si ar fi un succes.....Dar trebe sa aiba si cine sa o puna in practica :-)

da dar uiti ca un km de sosea asfaltata costa 1 mil de euro de unde scoti banii astia :)) sau mai e o solutie cu beton dar nu stiu cat de buna e aderenta

xtrim 11-03-08 23:15

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 1418197)
da dar uiti ca un km de sosea asfaltata costa 1 mil de euro de unde scoti banii astia :)) sau mai e o solutie cu beton dar nu stiu cat de buna e aderenta

Pai macar dak noi cumparam pamantul .....Autotitatzile ar putea sa il asfalteze Nu .....???? macar atat ......

some 11-03-08 23:33

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1418038)
pai nene, daca tu nu sti sa conduci e problema ta! nu te-a invatat la scoala de soferi sa ii feresti si pe altii??

Quote:

Originally Posted by Opelino (Post 1418049)
@ Dolb ......"Some" lipsea la lectia de legislatie cu conduita preventiva! :lol:

Invata sa conduca.....un pix pe o coala A4.....

@dolb in primul rand imi plac cursele de masini si masinile, dar sa fie pe un circuit/pista. Nu imi plac astfel de curse ilegale pentru ca poate sa vina un om nevinovat din fata si sa nu apuc sa il feresc cum zici tu din cauza vitezei si multe alte treburi ce se pot intampla. Am prieteni care au dat liniute si s-au rasturnat cu masinile si i-au si lovit pe altii plus ca au distrus garduri si multe altele.
Stiu ca nu ii bine sa spui asa dar nu am avut nici un accident din vina mea pana acum (am permisul de 2 ani) si nu consider ca conduc rau.
Si tu si Opelino ala ar trebui sa lasati caterinca asta de *** ... ce plm de condus preventiv ii ala ma ? :)

xtrim 11-03-08 23:46

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1418038)
pai nene, daca tu nu sti sa conduci e problema ta! nu te-a invatat la scoala de soferi sa ii feresti si pe altii??

te-ai intrebat ce faci daca nu il poti feri , evita .....ce faci ??? Mori din inconstienta altuia ......:??? nu e chiar asa cum zici .....mai gandeste-te ...:-)

mishu415 11-03-08 23:49

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1417987)
parca eram in ultimu hal ultimu criminal ma scoate din masina si ma runca pe capota.....ma perchezitioneaza si imi pune ceva pe maini..iar dupa 15 min de tinut acolo toti erau pe dreapta si se purtau normal cu ei numai io eram un "criminal", ala care ma tinea mi-a cerut actele si am zis ca sunt in masina si cand m-am dus sa le iau m-am suit am inchis usile si am taiat-o....

din cate stiu eu e destul de nasol daca fugi de ei chiar asa pe fata, ca doar nu poti sa zici ca la o urmarire ca nu i-ai vazut:???:

Chucky bmw 11-03-08 23:56

nush ce sa zic :))....sunt de accord cu majoritatea :D:))

All times are GMT +2. The time now is 06:03.

- Copyright 2026 4Tuning