![]() |
Re: GolfuletzStudio present NoSpeedLimit TheMovie FULL
Quote:
mersi pt felicitari in california sunt alte legi :D sa ne caute acolo !!! |
Bravo Golfuletz inca o data. esti din ce in ce mai bun in ceea ce faci. Felicitari totodata si participantilor la filmare si sper la cat mai multe filme marca GOLFULETZ PRODUCTION. te poop :*
|
felicitari Golf ,pacat ca unele drifturi...mai ales ale ursului rosu(ala de california) nu se vad atat de bine din cauza ca era noapte.
|
|
felicitari pt film...si lung si bun
ar trebui sa precizezi k orice asemanare cu persoane si masini reale este pur intamplatoare |
totusi , CZR , era mai bun un blur pe numere de inmatriculare , ca nu se stie!
|
Multumesc tuturor :D pentru cuvinte frumoase....
nu se stie ce ?! dolb ;) daca te uitai pana la sfarsit vedeai ce scrie ;) CALIFORNIA RULzZz!!! |
Tare omule....bafta in continuare cu urmatoarele proiecte:)
|
Golf m-am uitat pana la sfarsit!
|
Felicitari pentru realizare!!! Doar doua lucruri am de comentat: 1 numerele de inmatriculare chiar daca e filmat acolo se pot lua in baza de date si in caz deceva se recurge si la ele (parerea mea) si 2 cam putina lumina stiu ca e noapte si e greu sa faci lumina dar macar la cerculete sa bata mai multe faruri pe masina. In rest excelent. Succes pe viitor si la mai multe si mai bune
|
acceptabil..
|
Quote:
|
Felicitari golf
|
Am vazut 1000 de posturi cu "super tare" si 3 cu "nu e bine / acceptabil / nu te pricepi".. dar n-am vazut nici o explicatie pt nici unul :) So here goes..
Montajul mi s-a parut ok - efectele de la post-procesare sunt cu gust si nu sunt exagerate. Muzica mie mi s-a parut ca a mers ok cu imaginile. Poate mergea in unele locuri ceva mai metalic, mai industrial.. (rammstein?) Lumina nu e buna deloc in multe situatii.. defapt nu prea exista. Premiere-ul stie sa-ti simuleze un soi de timp expunere mai mare dar nu arata prea grozav .. poti incerca. Si cum probabil nu vrei sa te cari cu veioza noaptea dupa tine.. iti recomand sa tragi mai multe 'duble' ziua sau la apus/rasarit si eventual sa le mai intuneci dupa gust. Poti eventual sa mai lucrezi pe fundal si sa iasa contrastul mai clar. Stiu ca e cam greu sa dai cercuri ziua dar deh.. se mai sacrifica artistu pentru opera lui :lol: Ca si ansamblu... dupa ce am vazut filmul de doua ori cap coada.. am ramas cu impresia ca ar trebui sa se cheme "no burnout limit" sau "no cerculete limit". Prea putin "speed", prea putine(daca nu cumva nici unul) cadre trase cu camera fixa si masina care sa vina dintr-o parte in alta (efectul vizual si ala sonor -Doppler- sunt foarte misto,), prea putin cu "on-bumper" camera (vezi Getaway In Stockholm pe utube).. foarte putin spectaculos in general. Bineinteles, asta e numai parerea mea, nu trebuie sa tii neaparat cont de ea.. dar cerculete dimp de 3-4 minute non stop sunt foarte plitisitoare :-) Poti sa folosesti cele mai misto cadre din cand in cand, plasate pe parcursul filmului dar sa te axezi mai mult pe chestii rapide, fulgeratoare, in miscare, etc.. cardru fix cu masina care se da de'a latu - not so fun :) Sper ca ideile mele n-au deranjat pe nimeni.. m-am gandit ca filmul merita mai mult de cat "wow, ce tare e" sau "e slab, nu-mi place" ;) |
Foarte tare ... mersi de idei sugestii
mereu o sa fie loc de mai bine :D si mereu o sa mergem spre mai bine sper eu dar mersi pentru explicatii |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning