![]() |
Re: Auto Detailing
vad ca instalti si folii solare si antiefractie ;)
tineti-o tot asa |
9 Attachment(s)
Da,Auto Detailing Suceava aplica folie solara sau antiefractie Llumar si 3M, fara demontarea panourilor la usi. Garantia oferita este de la 5 la 10 ani.
|
va ocupati si cu datu foliilor jos? :) adica eu am o folie de vreo 7 ani pe masina si vreau sa o inlocuiesc, si cred ca e cam dificil de dat folia aia veche jos.
|
Quote:
|
Si la luneta cum se procedeaza ? Se poate monta si acolo folia fara sa se demonteze nimic? M-ar interesa pt un Aveo si o Astra Caravan, doar pe spate si luneta la amandoua, transparenta cat mai mica, eventual 5% (ca la acel Allroad Quatro). Si preturi daca se poate. Intentionez sa imi fac timp si bani si pt astea la vara.
|
Quote:
|
Nu va suparati pe mine ca insist, dar chiar sunt curios, pt ca ma atrage ideea de a monta folie fara a se demonta nimic la masina, pt a nu aparea ulterior "greieri", cum se poate monta folia in asa fel incat sa acopere tot geamul, dar fara ca sticla sa fie scoasa din portiera sau din cadrul lunetei ?
|
Quote:
|
ma intereseaza si pe mine cat ma costa sa pun folie(ceva nu foarte inchis) pe luneta si geamurile spate la o octavia tour.
|
Quote:
|
Sa inteleg ca o transparenta mai mica de exemplu 5% este mai scumpa decat transparentele enumerate mai sus? Sau de ce ai enumerat acele 4 nivele de transparenta mai sus ?
|
Quote:
|
sunteti tari..bravo voua...mi-am curatat si eu motorul la voi si sunt foarte multumit..vreau sa te rog sa-mi spui cat m-ar costa sa-mi pun folie pe un ford sierra, pe toate geamuri ceva inchis...ms mult si bafta incontinuare,....
|
Quote:
|
ms....mult pe promtitudine...am sa apelez din nou la serviciile voastre cat de curand...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning