Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Espero sau Cielo ? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/70139-espero-cielo.html)

danutz_2007 02-02-09 15:09

Re: Espero sau Cielo ?

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 2023232)
espero si cielo sunt masini din aceasi clasa cu aproximativ aceleasi performante ...dar parea mea cielo este peste si numa dak citeshti ziarul in sectiunea cu anunturi auto si te uiti la preturi o se vede ca cielo este peste .... plus eu nu cunosc nici un espero care sa fi facut senzatie in romania ....dar cielo shtiu ... cielo lui sebastian care e o legenda deja :P

salut!una la mana,cielo si espero nu sunt din aceeasi clasa nici sa le omori...a doua la mana,referitor la performante,iar aici ma refer la motoru 1.5 dohc,e normal ca un cielo sa miste mai bine,din cauza greutatii mai mici!dar sa zici ca cielo este peste espero,asta chiar macane...pe bune,nu ca am eu espero,dar se vede de la 15 poste forma unui espero si cea a unui cielo,ca dotari nu mai zic,ca tinuta de drum si confort...
aaaa si sa nu uit...franele de cielo...cine are cielo stie la ce ma refer!:D...bafta

Geo_ZGA 02-02-09 15:59

Ca sa nu uiti... franele pe fata, de Cielo de dupa 2000, sunt cele de Leganza, discuri si etrieri (inclusiv placute) mai mari. In concluzie frane mai bune. Poti spune ca sunt la fel ca la Espero.
Diferenta de greutate nu este foarte mare, nu mai retin exact cat.
Si forma... asta depinde de gusturi pana la urma. Fiecare cu ce-i place.

ing3r 02-02-09 16:51

Pai cum poti spune ca dpdv tehnic, Cielo se comporta mai bine? Ce are in plus? Acelasi motor! :O
Si cred ca ar trebui sa se puna titlul: Espero 1.5 vs Cielo. Ca in rest...Dumnezeu cu mila pt Cielo!

B-64-KTL 02-02-09 18:06

Hai ca ma bag si eu ca vad ca dezbateti la greu problema asta. E normal ca espero sa fie putin peste cielo la confort pentru ca stim foarte bine ce s-a vrut de la espero la momentul ala (acum compar cielo si espero cum ar fi fost sa iasa din fabrica in aceeasi zi, nu dupa 10 ani). Daca vorbim despre acelasi motor (1.5) e normal ca cielo sa fie putin mai sprinten datorita greutatii putin mai mici, la franare s-a remediat (nu vorbim despre espero cu abs). In concluzie fiecare isi va sustine (intr-o oarecare masura) masina pe care o detine si discutia asta poate tine inca multi ani pentru ca daca nu s-ar mai posta aici vreun an si dupa aia va scrie aici ca espero/cielo este mai bun iar ve-ti sari pe el ca nu, c-o pati.

ing3r 02-02-09 20:55

Pai ca sa comparam Espero cu Cielo, trebuie sa ca Espero sa fie cu motorul de 1.5, fara ABS, fara airbag...etc... Tocmai de aia nu se pot compara masinile acestea doua. E ca si cum am compara Leganza cu Nubira, ceea ce nu se poate! Si in titlu scrie de Cielo , nu de Nexia. Aia este alta discutie, faceti un poll cu Espero vs Nexia . :P

Geo_ZGA 02-02-09 21:19

Topic inchis! deja se discuta aiurea, 7 pagini sunt suficiente ca sa se stie ca doua masini diferite difera intre ele.

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning