![]() |
bha a-ti vazut ca au schimbat stikerele de pe passat-urile de politie!!! :roll:
yo asha am vazut parca era scris mai mult :wink: |
nu era un fel de caramiziu deschis
|
in fatza la Balif shi`a facut aparitzia un 3`ar dak nu ma inshel...galben cu neshte flacari bestiale!!care are aparat ii dau un sfat sa se duk sa fak neshte poze cu ea sa puna pe forum!!poate o sa ajung sa o vad shi de aproape sa vad dak are vreun defect...asha de la distantza shi din mers mi s-a parut frumos facuta!!flacarile tari realizate!!
|
Re:
Quote:
|
daca masina a fost facuta in italia nu cred ca o sa aiba mari greseli, daca are :wink:
|
Aripioarele pe care le are strica din linia pragurilor :wink:
|
super belea masinuta aia
|
brabus-ul ala e klasse despre care am vorbit la \"masini tari de la noi\"...cu nr. BRA....cam catzi cai o avea???
parca avea motorul de 3.6l....... :roll: |
MECEDES E 320 BRABUS 3.6 285 hp / 209,7 kW, 400 Nm, 268 km/h cred ca asta e modelul :wink:
|
ala e! :lol:
|
mercedesu ala cu bra la numar este negru ? 96 BRA ? daca da este un kitch :wink: are spoiler de M power (imitatie) e ca si cum ai pune pe BMW piese de la Brabus sau AMG :cry:
|
o singura piesa nu cred ca o poate transforma intr-un ''chici''!e totusi un brabus.....si sincer daca ai pune pe un bmw ''treburi'' de la brabus cred ca ai face cel mai tare bmw din lume :wink:
|
mi-a zis ala care avea BRA-ul ca are spoiler pe fatza de DACIA SOLENZA parca... :lol: :lol: :lol:
io v-am zis ca mashina e rupta-n doua.... pacat de ea..... dak ar avea cineva banii necesari sa o readuca la starea ei originala ar fi chiar super tare......ASTA E!!! |
Re:
Quote:
|
brabus sau amg ar face treaba buna pe orice masina....si nu e doar parerea mea,e unul dintre cei mai buni tunneri din lume,daca nu chiar cel mai bun[ma refer la brabus]....mai citeste si tu... :lol: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning