Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Sandero (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69797-dacia-sandero.html)

Psycho 06-03-08 20:27

Re: Dacia Sandero

difera jantele + desfacatoru ala de bere de la sigla

vali-tgm 06-03-08 20:47

Uitati un site dragutz. tot aduce sandero ceva nou :D http://www.dacia-sandero.com/

feryboy 06-03-08 21:39

foarte tare situl :)
se vede ca nu se mai ocupa de mult romanii de imaginea marcii dacia

magnum730 06-03-08 23:17

va rog
nu va permit sa radeti de ea!
E clar un clar un pas inainte. Nu e evident?! Pe asta au mai luat o un pic la pila si uite ca parca nu mai e asa de hidoasa ca loganu. Era pe aici o poza cu loganu hatch back(daca nu cumva era teapa ca un om cu capu pe umeri nu poate sa bage in productie asa monstruozitate). Uitati va si la ala si veti vedea ca se putea si mai rau. Oricum, ce vroiati, sa se treaca direct la concurentu S classe?
Eu nu mi as cumpara o, dar o prefer pe asta decat loganu. Intrebarea e: se va mai face loganu?

spiri14 06-03-08 23:49

eu tot nu-mi dau seama de unde se deschid geamurile in spate ..!! nu are maner, nu are buton, nu are nimic !! :|:|

boy_wonder 07-03-08 08:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by spiri14 (Post 1405905)
eu tot nu-mi dau seama de unde se deschid geamurile in spate ..!! nu are maner, nu are buton, nu are nimic !! :|:|

comanda vocala :lol:

BuZzZ 07-03-08 11:23

comanda vocala ? :) ar vrea ei :P

spiri14 07-03-08 20:04

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1406224)
comanda vocala :lol:

doamne.. ce loc :))) in fine mersi !
chiar nu ma uitam acolo

22VIN 07-03-08 20:44

pai ce-i asa nou?:)) ca la logan...:)) te apleci la dracu' ca sa poti sa deschizi geamu sau dai cu picioru din greseala si te uiti ca tampitu la geamu deschis si nu stii de ce...

boy_wonder 07-03-08 20:52

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1407943)
pai ce-i asa nou?:)) ca la logan...:)) te apleci la dracu' ca sa poti sa deschizi geamu sau dai cu picioru din greseala si te uiti ca tampitu la geamu deschis si nu stii de ce...

asa erau pozitionate comenzile si la megane 1 daca imi amintesc bine..

Popov 08-03-08 15:38

din lateral semana mult cu o fiesta iar din fata am impresia ca e o imitatie de rav4

ionut_cluj 08-03-08 16:19

din lateral si din fata si din spate seamana cu o masina:D

DaNy>DmN 08-03-08 22:59

Masina mi se pare ciudata ...... foarte ciudata :oops:, oricum e un pas inainte pentru Dacia , pentru ca isi diversifica oferta :)
Totusi nu inteleg unele lucruri : de ce au schimbat sigla Dacia cu desfacatorul ala de capace ?????:shock:
Foarte tare amplasata comanda pentru deschiderea geamurilor :lol::lol::lol::lol:, de ce sa-ti folosesti mana cand poti sa-ti folosesti picoru' ??:lol::lol:

DraG0nRiD3r 09-03-08 20:47

Quote:

Originally Posted by DaNy>DmN (Post 1410635)
Masina mi se pare ciudata ...... foarte ciudata :oops:, oricum e un pas inainte pentru Dacia , pentru ca isi diversifica oferta :)
Totusi nu inteleg unele lucruri : de ce au schimbat sigla Dacia cu desfacatorul ala de capace ?????:shock:
Foarte tare amplasata comanda pentru deschiderea geamurilor :lol::lol::lol::lol:, de ce sa-ti folosesti mana cand poti sa-ti folosesti picoru' ??:lol::lol:

mai nu stiu de ce toti ziceti ca e un progres pt dacia... o fi un progrs dar este pe meritul renault 70% si al lor pt ca au cotizat cu bani...:???:

extasy_cristU 10-03-08 10:29

pretul full cik 9500 iepuroi( sigur va fi mai mult cum a fost si la logan).la symbol nu e tot intre scaune comenzile pt geamuri spate? si apoi....dc e rau ca sigla sa fie un desfacator de sticle:twisted::twisted::lol:;)

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning