Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW`ul anilor 80 VS BMW`ul anilor 2000 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/6938-bmw-anilor-80-vs-bmw-anilor-2000-a.html)

sandumrs 24-02-06 10:16

Da man tu ai punctat exact esentialul ,perfect de acord cu tot ce ai spus tu, eu nu am spus ca nu se invart sau ca nu mai pot face cerculete, am spus doar ca foarte putini o mai fac.

Ai sintetizat totul foarte bine, pretul omoara distractia, spre exemplu cine isi permita sa*si ia un BMW 330i si sa mai faca ce faceau baiatasii inainte cu un ursache 325???

Asta e problema dintre BMW-urile anilor nostrii si BMW-urile vechi.

slkamg 24-02-06 10:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandumrs\"
Da man tu ai punctat exact esentialul ,perfect de acord cu tot ce ai spus tu, eu nu am spus ca nu se invart sau ca nu mai pot face cerculete, am spus doar ca foarte putini o mai fac.

Ai sintetizat totul foarte bine, pretul omoara distractia, spre exemplu cine isi permita sa*si ia un BMW 330i si sa mai faca ce faceau baiatasii inainte cu un ursache 325???

Asta e problema dintre BMW-urile anilor nostrii si BMW-urile vechi.

Tin bine minte ca in perioada acelor masini noi nu prea faceau circ acum fac de 10 ani dar in 85 erau cumintei.

sandumrs 24-02-06 11:12

Da man dar facem acum cu masinile de atunci. Care culmea, inca mai sunt bune de asa ceva si asta dupa ce le-au birjerit cel putin doua generatii.

slkamg 24-02-06 11:22

Re:

Quote:

Da man dar facem acum cu masinile de atunci. Care culmea, inca mai sunt bune de asa ceva si asta dupa ce le-au birjerit cel putin doua generatii.

se conserva si se abgradeaza

slkamg 24-02-06 11:23

cu minim de bani

sandumrs 24-02-06 11:29

Pai vezi ca ajungi la vorba mea, conserva tu azi un BMW 330i cu un minim de bani si sa vezi ce o sa iasa. De apgradat nici nu mai poate fi vorba, aici deja stai de vorba de la sume mari.

SEBASTIAN 24-02-06 15:33

Re:

Quote:

Pai vezi ca ajungi la vorba mea, conserva tu azi un BMW 330i cu un minim de bani si sa vezi ce o sa iasa. De apgradat nici nu mai poate fi vorba, aici deja stai de vorba de la sume mari.

Nu sunt de acord si vreau sa-ti spun ca lafel costa un piston forjat si de una si de alta, lafel o biela racing, tot atat o axa cu came tuning-racing, evacuarea e si ea tot pe acolo.
E adevarat ca un 330 nu se leaga cu carpeala. :wink:

sandumrs 24-02-06 18:06

Oricum, masinile de azi sunt mai scumpe ca alea de ieri si asta e clar.

GabiByte 24-02-06 18:18

si pe atunci erau scumpe.
eu prefer ambele perioade.
Dar astea noi mi se par mai tari.
Sa nu uitam ca puterea ii mult mai mare la astea noi.

sandumrs 24-02-06 18:39

Au crescut puterile proportional cu greutatea si dimensiunile. Ma rog si mie imi plac mai mult actualele, asa ca nu stiu de ce am ajuns la o polemica atatd de lunga.

EvLSant0S 24-02-06 20:51

TOATE au crescut, puterea greutatea ,bla bla bla, a mai crescut si .. siguranta .. care ti-o ofera o masina ,tocmai d`aia .. eu .. sincer ,n-am vazut bmw .. mai nou .. sa dea cercuri adevarate , excludem m3 m5 m6 etc ..
ia un seria 1 , 1,8 diesel ,fuge un piculetz de cur , pe ud , dupa care, ti-o omoara, nu te lasa sa dai mai mult de un sfert de cerc. . ti-o redreseaza, poti sa scoti toate sistemele .. tot o tzine ...
sau poate ma insel : /

George_P. 24-02-06 21:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
TOATE au crescut, puterea greutatea ,bla bla bla, a mai crescut si .. siguranta .. care ti-o ofera o masina ,tocmai d`aia .. eu .. sincer ,n-am vazut bmw .. mai nou .. sa dea cercuri adevarate , excludem m3 m5 m6 etc ..
ia un seria 1 , 1,8 diesel ,fuge un piculetz de cur , pe ud , dupa care, ti-o omoara, nu te lasa sa dai mai mult de un sfert de cerc. . ti-o redreseaza, poti sa scoti toate sistemele .. tot o tzine ...

E diesel,ce cercuri vrei de la un diesel amarat??Diesel-ul nu e facut pt drifting coae siiii.....
Cercurile nu cred ca se dau la 2500rpm :)

SEBASTIAN 24-02-06 23:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

Te inseli se decupleaza dar incearca cu treapta doi la un 330d.

GabiByte 25-02-06 00:19

Da de ce ai vrea sa faci cercuri cu un BMW?
Cercurile is pentru masini americane.
Cu un BMW poti face drifturi...numai ca tre sa stii sa contrabrakezi...acolo intrevine experienta...si aia e mai greu. Burnouturi si cerculete sunt pentru masini americane care nu is instare sa faca altceva.

SEBASTIAN 25-02-06 07:20

Eu nu vreau decat sa mearga f tare si sa tina soseaua si de asta vorbesc de BMW.

All times are GMT +2. The time now is 00:09.

- Copyright 2026 4Tuning