![]() |
Re: R.I.P., Boyd Coddington (1945-2008)
Mare Pierdere :(
|
ai vzt emisiunea aia cand era angajata la el la firma o fata si a pus-o sa-i unga ceva la roti la masina lu nevasta-sa si nevasta-sa fara motiv a zis s-o dea afara si bou a plecat capu si a dat-o fara nici o explicatie toti de acolo au ramas masca , deci ptr astfel de oameni niciodata nu pot sa am respect , respect caracterul in primul rand , talente sunt mai multe Chip e mult mai bun si ff serios pentru el pot sa am respect , asta a crapat asta e doar nu vrei sa traim o vesnicie , si oricum in firma aia a lui daca ai urmarit emisiunile in timp ai vzt ca e o destrabalare nu respecta oamenii nici el nici celalalt cu cioc alt bou , ma rog ptr mine e ultimul comentariu ce-l fac la adresa lui ca e un alt putregai care a crapat ...
|
Quote:
|
urmaream toate emisiunile ... super treaba facea! mare pacat ! :( RIP
|
Ieri la DIscovery era o reclama cu emisiunea lui. Prezenta masina in memoria lui Roy Schmidt, tinichigiul care a murit in 2005 rapus de cancer. Imediat am intrat pe net sa vad de ce-a murit batranul, mi-era tare simpatic....
Am transpirat rece cand am citit stirea c-a murit si el... Sa-l ierte Dumnezeu! |
Odihnitiva in pace Boyd Coddington si Roy Schmidt.:cry:
|
R.I.P.............pacat !
|
Odihneasca-se in pace!!!
|
Mare pacat... chiar ma uitam la emisiunile lui si imi placeau hot rodurile facute de el r.i.p
|
da o realizat ceva omul asta , R.I.P!
|
R.I.P :cry:
P.S. : Alex zice asa : "Nascut pe data de 28 August 1944 in localitatea Rupert...." ... "Prima lui masina a fost achizitionata in anul 1931" ... cum a reusit sa cumpere camioneta cu 13 ani inainte de a se naste ? :shock: |
Quote:
|
in urma cu putin timp, Roy Schmidt la 64 de ani a cedat in fata unei boli incurabile, acum din nefericire a urmat Boyd, lumea hot-rodurilor a pierdut unul din etaloane ei .... :(
cineva in state a zis ceva de genul: Boyd, Whenever there are clounds in the heavens, we'll know it's you showing god how to do a great burnout. cred ca avea dreptate :( |
Tocmai ce am vazut ieri emisiunea in care anunta ca Roy a murit
Mare pacat. O mare pierdere in lumea hot-rodurilor. Era cel mai bun din domeniu iar emisiunea e foarte reusita. Ma uit la ea cu placere de fiecare data. |
pacat, mare om , mare creatii a realizat, ca multi de aici urmaream si eu de multe ori episoadele :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning