![]() |
Re: B-18-efs
deci pentru inceput o vopsesc(neagra:D)de capota nu sunt sigur care va fi,voi vedea dupa ce o sa termin de vopsit.
jantele deoacamdata vor ramane cele de canada pana fac rost de bani sa iau modelul nou si sa le intorc. la suspensie nusht...cam cat e recomandat sa tai din arcuri sa nu adun toate pietrele dupa mine? stima;) |
Baga mare si spor la treaba!
|
merci frumos..;)
|
8 Attachment(s)
Dacia Black Edition sau Dacia de partid:D
in sfarsit mi s-a implinit visul...:love: Deci...ce parere aveti?:-) |
a iesit bine razvane masina dar nu inteleg o chestie???de ce ai scos doar manerele pe spate si nu le-ai scos si pe fata????nu esti singurul de pe aici cu asa ceva.....frate deca tot scoti manerele scoate-le pe toate!e doar o parere si nu o lua in nume de rau.;)
|
e bine si asa razvane,dar na altora nu le place ca tre sa fie toate fara manere.a iesit bine;)
|
acum imi pare rau ca am scos manerele pe spate:sad:..inainte aveam altceva in cap,ziceam ca o sa o fac masina de curse domne...:lol:acum as vrea sa sa'i pun manere nichelate de TLX dar nu stiu cum o sa fac pe spate...:???:
@dog99 multumesc pt aprecieri ;) |
o sa iasa super faina masina daca o sa-i pui toate elementele nichelate(bari,streasina,manere,etc) pe ea.negru cu nichel da bine de tot!:D
|
aici sunt si io de acord.
|
pai asta am in cap:D
am deja 2 oglinzi de 1300 nichelate... sa vad de unde iau niste bare de tlx nichelate.. jante de canada super balon cu cerc d'ala nichelat as vrea sa'i mai pun:D ionizare geamuri laterale + luneta si sunt mai multe de facut...dar deocamdata nu sunt $$$:sad: |
pune folie nu le ioniza.va fii criminala ea neagra,geamurile negre...........de vis:D
|
adevarat...deocamdata ramane asa.
ziceam sa le ionizez si sa'i dau ceva lu ala sa mi le faca pe o tenta de negru asa8)...abia scap si de militieni si d'aia am zis sa le ionizez.. |
ce treaba ai cu politia daca daca iti pui omologata!?
|
8 Attachment(s)
pai ziceam de ionizare pt ca e mai ieftin decat folia...:???:
:arrow:inca un set de poze... |
Daca tot ai facut-o asa neagra, pune si tu pe spate si luneta folie opacitate 95%, ca sa ii dea un aspect mai frumos decat ionizata.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2025 4Tuning