![]() |
Re: My KYS !!
Ce bine ii sade bre:D Bv bv....
|
8 Attachment(s)
Cateva poze mai noi :
|
kyss-ule se aude bine toba :D te-am ginit acum cateva zile prin buc..curand o sa vina si titiul meu ..noul logan..numai am rabdare dar asta e partea a 2 a ..tare curios sunt cat a costat toba + eleronul..reply, mc. Toate cele bune
|
Arata foarte bine masinutza ta,felicitari...
P.S. : NU ii da prelungirile jos |
nice car.nice rims.;)
|
kiss-ule mult te mai plimbi :) te-am vazut azi dimineata pe la aviatorilor eram la departate si ti-am ginit farurile..si pe urma am vazut 61 kys.
|
:) Ai inceput sa ai ochiul format ! :) dar ce cautai la ora aceea prin zona aia?? :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
New updates :Xenon H11 , 6000 k . Multumesc lui Dan pentru ele si lui Gigi pentru montaj :) Sper cat de curand sa pot avea si xenon pe proiectoare !
Cateva poze, nu stiu cum se vede , dar in realitate e mare diferenta: |
in loc de pleoapele alea nu mai bine iti prelungeai capota?:|
|
iti bat aiurea pe asfalt nu vezi? farurile nu-s ok .. nu asa trebuie sa arate lumina :) mai ales ca ai lupa
|
Eugen..in caz ca nu stiai, dupa montarea lor este nevoie de o reglare a farurilor ! Dupa ce rezolv problema revin cu poze!
Quick silver - pleoapele sunt 30 ron. O prelungire de capota cu tot cu vopsea te duce cam 700 ron si e posibil ca dupa o perioada posibil sa-ti crape chitul (daca nu e facuta cum trebuie ). Crezi ca se merita? Din punctul meu de vedere, in nici un caz ! |
ba stiu f bine , dar nici nu ma gandeam ca n-ai facut acea reglare , care se face in mod normal o data cu montarea xenonului ! in fine :)
|
Montajul s-a facut azi... "dupa blocuri" , pentru reglare trebuie sa ajung la cineva specializat ;) Numai bine !
|
o capota bad boy nu trece de 600ron (am fost si mam interesat)
de ce sa iti crape chitul dupa o perioada? sunt o gramada de loganuri in romania care au bad boy si nu au patit nimic |
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning