![]() |
Re: AR55HAM -u !
nai de ce;) si la alte eventimente de genu;)
|
Cat de curand am de gand sa ii fac flashtuning (resoftare) .
si dupa aceea sa incep cu interioru,doar ca nu stiu unde sa incep. si cat despre arcuri sport...tot ma gandesc.... Folie urmeaza si aia.... astept sfaturi...;) |
daca ai bani baga arcuri sport si porma din ceti mai ramane bani pui si folie:D. si la interior ar merge un volan sport, capu de la maneta de viteze, pedale... sunt o gramada...:D. acum nu stiu ce ai in masina... daca nai incepe sa pui din astea... si "neon" de interior... adica becuri dealea care lumineaza la picioare
P.S.:ceva care mie imi place si osa pun si eu... grila in loc de emblema acolo in fata.. tai tot V-ul ala si pui grila neagra... mie mi se pare ca da un aspect mai fioros :D |
la interior cea mai mare tampenie la o masina cu airbag sal scoti si sa pui unul sport fara airbag, in rest se pot face multe la interior
iar primul lucru care trebuia sa-l faci era sa-ti iei arcuri si dupa suspensie sa-ti faci spoilere acuma vezi tu cum le potrivesti dar masina asta tanjeste dupa o garda la sol mai mica bafta in continuare !!! |
asta asa e... nu mai ai siguranta dar...
|
1 Attachment(s)
nu fac nimic la grila...uite poza...
si mersi de sfaturi pentru interior,dar cred ca primul lucru ar fi piele...sau piele ecologica ..nush..inca. |
npc... un singur lucru.. sa nu pui piele naturala/ecologica prea deschisa la culoare
|
eu nu sunt foarte mare fan piele. Cu putina imaginatie mai mult decat bani cu roaba poti face minuni
Bafta in continuare !! |
nici eu... defapt cam urasc pielea deoarece vara chiar si cu imbracaminte pe tn tot te lipesti,incepe poate sa si miroase a piele "incinsa" , se zgarie,se freaca si raman urme si se detelioreaza intrun timp avansat...
|
pai nu neaparat piele,dar vreau sa fac ceva cu scaunele astea ca nu se potriveste culoarea de fel...
|
felicitari a iesit super
|
1 Attachment(s)
E cel mai tare LOGAN pe care l-am vazut:rolleyes2 Multa bafta in continuare.Arata super super mijto.uite 1 poza cu un LOGAN al unui cumnat .Si asta arata bineee;)
|
Domnu ce zici de folie pe geamuri????cred ca i-ar sta bine:rolleyes2
:D aaaa da si ia-ti sistemul audio chiar merita;) |
multumesc pentru aprecieri. spark88 ,urmeaza si folii, si subwoofer+statie ,si Chip Tuning,si ceva la interior.nu pot toate dintr-o data,dar cat de curand am sa incep cu Chip-ul.
|
Si te-ai interesat cat costa chipul???si pe mine ma intereseaza:)
Vreau si eu neaparat,sa-mi zici ok?? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning