![]() |
Re: Masini de lux vs. masini sport vs. de familie
Ca sa nu schimb masinile ca pe ciorapi, e foarte bun un sedan ceva mai dotat, care sa fie potrivit si pentru cand o aparea un copil sau doi... (asta nu se intampla acuma, ma refer in general). Parerea mea... :lol:
|
Quote:
BMW-ul de la E60 si E65 deci de prin 2004 incoace sunt praf la capitolul limo si bussiness class....sunt si sub VAG sau orice americanism la capitolul asta. Masina sport.....hmmm Veyron :D .....sau pt mai sarantoci 911 Turbo Masina de familie: BMW 530d E39 facelift combi; sau singurul Audi care chiar imi place si ca forma si ca concept: Allroad 2.5TDi masina care are si valente pt teren. Daca as prefera una din astea 3 categorii, eu nefiind prea excentric sa-mi iau Lambo sau Maybach, as prefera o masina care le inglobeaza pe toate, ba mai mult, are si unele valente pt drumuri rele, si anume Porsche Chayene Turbo-S de 521 cai sau daca mi-ar trebui sa merg pe drumuri chiar mai offroad, atunci Mercedes-Benz G55 Amg sau G400Cdi |
Ce-o sarit oamenii , stiu ca exista Bmw si Mercedes , care is superbe si ele , dar nu-mi place ce lume vad in masinile alea . In Audi nu vezi chiar asa de multi precum la celelalte marci .
Numi place benzina , de asta vreau dizel , ca parca nu-mi era greu sa spun S8 , dar eu-s cu dizelu , si alt lucru mie-mi place quattro sau tractiune fata , nu RWD . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
As prefera Lexus is-f chiar daca sunt fan Audi.
Masina de familie si sport si lux in acelasi timp;) |
Cls 63 amg....masina perfecta pentru mine,design superb,motor:shock:,spatioasa ....e cam tot ce ti-ai putea dori de la o masina .
|
Quote:
PS @ Gixer - Daca zici ca sunt VW-uri mai scumpe ai putea sa imi spui si mie ce VW-uri impart platforma tehnica folosita de A4/A5/A6/A7/A8/Q5 ? A3 imparte platforma cu Golf dar si asa sunt destule diferente si Q7 cu Touareg si Cayenne, in rest VW-urile sunt inferioare si folosesc tehnologie mai veche, de ex Passat foloseste vechea platforma de A4. |
Quote:
|
Quote:
Pai nu mai tre sa iti zic, ca ai zis in urmatoarea fraza care modele isi impart platformele tehnice de la cele 2 marci din grup :-P Si pt tine daca o mai pus o indoitura in plus la caroserie si mai baga ei niste blah-blah-uri comericiale, deja se cheama ca are platforma noua?? :lol: Pai seara numai dupa o bere, si daca intrii in passat3, A4 nou, pasat4 sau A4 vechi nu-ti dai seama de diferenta :-P Faza e ca si BMW-ul si MBz fac la fel cu low-coast-classe-urile precum seria 3 si C-klasse carora nu le dau mare atentie, desi de-acolo le vin banii, din volumul de vanzari al acestui segment. Serii d-astea nu mi-as lua decat la preturi mici, mult sub piata, si in stare cat mai buna, pt ca oricum se deterioreaza repede... |
Quote:
Masina sport inseamna o masina cu care sa poti sa mergi tare oriunde, si in linie dreapta si in curbe, in ultimul timp nu e neaparat sa iti scuture rinichii la fiecare limitator. |
Quote:
|
Exista coupe`uri in 4 usi, asa ca totu` devine din ce in ce mai confuz in domeniul auto. Acum am inteles ce ai vrut sa spui.
|
Quote:
Cat despre Q7 ca design e mai praf decat loganul....vaca aia e masina de obez cu ceafa lata clar! Comparativ cu oamenii daca un Patrol sau un Land-Cruiser te duce cu gandul la un om gras, Q7 te duce cu gandul la un obez care fara masina ar fi mort! Asta e si esenta designului...la ce te duce gandul cand vezi o forma nu?! N-as putea sa vad un sportiv adevarat intr-un Q7 de ex.....eventual fotbalist, care nu e sportiv :-P ...cum ziceau divertisii: fotbalistul joaca la 2 cluburi: Dinamo si Bamboo; CFR-Cluj si Vertu completez eu din cunostintele personale.... Parca singurul producator european ce nu si-a uratit asa de tare modelele cu trecerea timpului e Mercedes-Benz .....ah si PSA Grup, adica de la foarte urate au trecut la doar urate :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning