![]() |
Re: Masina mea : Opel Tigra - BlackPearl
https://www.youtube.com/watch?v=bFINpj6--Lo
E un clip in care se regasesc 2 clipuri mai vechi (primul de la concursul EXHAUST iar al doilea de la o intalnire 4tuning) + foto la final. |
MUNDOTIGRA :arrow: http://mundotigra.blogspot.com/2008/...ack-pearl.html
|
very nice blog!;)
|
15 Attachment(s)
Quote:
|
pfoai deha tare cunoscuta iti e masina :)
Maine poimanine teor oprii copii pe strada si tiar cere autograf :) P.S. Super faine is pozele astea :) |
faine poze dupa cum si masina ;)
|
1 Attachment(s)
something for you;)
|
Multumesc mult :)
|
6 Attachment(s)
I-am schimbat parasolarul, am dat-o cu ceara profi astazi (vreo 2 ore am avut ce lustrui pe ea) si la final i-am facut cateva poze:
|
Super fain.... imi place mult de tot...
Si eu planuiesc niste schimbari la al meu doar sa mai adaug ceva in pusculita si pe urma il sparg :)) |
dragutza tigra..:) atrage priviri... acum depinde doar de tine daca vreis a fuga sau sa arate bine...!:) acelasi motor ca al tau sa pus pe corsa GSi x14xe 90 cp numai ca aia e mai usoara.. da-mi unpm satzi dau o reteta daca dorest cu mici modificari sa traga un pic mai tare!
|
Multumesc @Dracushor, multumesc @DRooPY :)
Ar fugii ea dar nu sunt drumuri bune pe aici, doar asa pe distante scurte :twisted: |
frumoasa masina... sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute ;)
cam atrage privirile prin arad (cel putin mie de fiecare data cand trec pe langa ea) ;)) |
2 Attachment(s)
Din ce in ce mai frumoasa Tigrutza asta, nu te'ai gandit sa ii faci un upgrade cu asa ceva ? Eu cred ca ar arata bestial !:-P
|
Quote:
@madutz2006 multumesc frumos, imi pare bine sa aud ca si in realitate place la fel de mult ca in pozele de aici de pe forum. Stiu ca ai vrut sa zici: ,,Sa o stapanesti sanatoasa...'' :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning