Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Circulatia interzisa - NON EURO (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/68441-circulatia-interzisa-non-euro.html)

cata_tm2 03-06-09 17:41

Re: Circulatia interzisa - NON EURO

tu de ce-ti vinzi dacia, increzatorule? :???:

giubau_v8 03-06-09 18:05

eu imi vand dacia pentru ca vreau sa imi iau un golf 1, tot non euro e si ala ;) ..asta e, cred eu ca e masina perfecta pentru mine...

bv07xmp 15-08-09 11:32

ma fratilor cum dreaq sa scoata masinile non euro ? pai in primul rand pe drumurile patriei circula cateva sute se mii de masini non euro . este chiar asa simplu sa scoti masinile astea ? eu unul nu cred pt ca la veniturile noastre sa nu mai zic ca unu dintre noi au rate p la banci din diferite motive cum naiba sa am bani sa imi iau alta sa aiba euro eu cred ca astia sunt bolnavi la cap care vor promulga legea asta. si daca stau sa ma gandesc un pic pe criza asta nu cred ca isi permit sa piarda o groaza de bani din impozite si taxe la bugetul de stat in caz ca vor scoate masinile astea . eu zic ca nu e rost de agitatie cel putin nu deocamdata macar pana trece criza asta de rahat ;)

George RHD 15-08-09 11:51

ffffffff bine spus si gandit HAI DACIA NON EURO:-P:-P:-P:-P:-P:-P

White_Dragon 15-08-09 16:45

Masinile non-euro nu o sa le scoata din circulatie dar o sa mareasca taxele la ele.

danny_tekato 06-09-09 23:02

Quote:

Originally Posted by White_Dragon (Post 2560340)
Masinile non-euro nu o sa le scoata din circulatie dar o sa mareasca taxele la ele.

sunt total de acord....doar nu or sa vina la mine acasa daca am toate taxele platite: "gata da cheile la masina... ca nu mai ai voie sa circuli cu ea".
chiar si piesele de foarte proasta calitate, care se fabrica pentru dacii, au un rol destul important....:shock:

George RHD 07-09-09 09:22

piesele de proast calitate au un rol ffffff important ca nimeni nu isi mai da silinta sa faca ceva bun in... asta de tara infecta nici nu mai deschid subiectu de frumoasele noastre drumuri .....dai in 2-3 gropi si spui PA la bucsaraie pe care o pui noua...nu mai vb de baietandriii de la RAR care te opreste si iti zice PFOAI DA MAI AI DACIE SIGUR E PRAF noi romani suntem invatati sa proclamam prostia si tigania in loc sa facem ceva constructiv eu sper sa mai circule frumoasele daciiii sunt multe pe aici care sunt masini ex LA MULTI ANI CU MASINA DACIA:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted:

tmkrf 11-09-09 03:15

e o vrajeala simpla chestia asta ... nu are cum sa interzica ( va dati seama ce ar fi daca sar interzice razboi ...) tot ce se poate face e sa iti puna o taxa mare dar de interzis niciodata ... multi oameni isi gastiga painea de zi cu zi cu masinile non euro ( aici ma refer mai mult la dacii ca multi le tin pentru munca..)

Ja_Rule 14-09-09 10:26

Daca vor majora taxele la masinile non-euro si productia de piese dacia se va opri, o sa fim obligati sa renuntam la ele ... asta nu se face de pe o zi pe alta, va dura 2-3-4 ani (exact ca in cazul Oltcit`ului) ... asa ca puneti mana si faceti stoc de piese ;)

Muttley 14-09-09 12:41

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 2344414)
auzi alt destept[MUTTLEY]

Bine, eu tac.
Si ca sa te lamuresc, ce am scris in primul post de pe topicul asta am scris la panarama. Incerc si eu sa-mi aduc contributia cum pot, sa-i ajut pe cei indecisi sa ia o hotarare (daca esti in stare sa citesti printre randuri).
In ce ma priveste, eu unu' renunt la rabla mea pe lumea cealalta. Da' tu, cum ziceam, cauta un prieten cu vemveu, sa te faca o tura.

Cineva vrea o pauza? ..By Ja_Rule

Ja_Rule 15-09-09 18:44

Pana la urma subiectul topicului este "Circulatia interzisa-Non Euro" ... nu conteaza ce masina are "x"sau "y" ... cine vrea "bavareze", sa`si cumpere... cine nu vrea, sa nu`si cumpere.

bogdyMND 19-09-09 20:51

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2637771)
Daca vor majora taxele la masinile non-euro si productia de piese dacia se va opri, o sa fim obligati sa renuntam la ele ... asta nu se face de pe o zi pe alta, va dura 2-3-4 ani (exact ca in cazul Oltcit`ului) ... asa ca puneti mana si faceti stoc de piese ;)

Sunt obligati sa produca piese cel putin 10 ani de la iesirea din productie a ultimei masini, adica 2003. Pana in 2013 sunt piese de uzina, si muulti ani mai vor fi piese din dezmembrari. Asa ca stati linistiti si bani de impozit, benzina si rca sa aveti.

andi_cimpean 19-09-09 21:43

Quote:

Originally Posted by bogdyMND (Post 2652997)
Sunt obligati sa produca piese cel putin 10 ani de la iesirea din productie a ultimei masini, adica 2003. Pana in 2013 sunt piese de uzina, si muulti ani mai vor fi piese din dezmembrari. Asa ca stati linistiti si bani de impozit, benzina si rca sa aveti.

pai nu stiu daca ai observat ca de multicel timp, nu mai exista piese de uzina. Sunt facute sub licenta si sunt de cea mai prosta calitate. Daciile o sa ajunga sa se "manance" una pe alta sa zic asa. Iti vei putea repara masina, doar luand o alta donatoare.

SFAT:

Puneti piese la "batista" pentru zilele "negre"!

mikkai 20-09-09 00:22

voi cumparati piese de la magazin? In afara de consumabile? Pai e bine atunci :)) din partea mea uzina poate sa taie productia de maine ca si asa sunt degeaba.

andi_cimpean 20-09-09 20:36

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 2653380)
voi cumparati piese de la magazin? In afara de consumabile? Pai e bine atunci :)) din partea mea uzina poate sa taie productia de maine ca si asa sunt degeaba.

pai care UZINA? ca aici este marea problema...nici macar nu mai sunt de uzina.

Sunt facute de d-aia care merg pe vorba aia...
"Ce holograma domne'?...noi lucram aici pe "incredere"!"

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning