![]() |
Re: Circulatia interzisa - NON EURO
tu de ce-ti vinzi dacia, increzatorule? :???:
|
eu imi vand dacia pentru ca vreau sa imi iau un golf 1, tot non euro e si ala ;) ..asta e, cred eu ca e masina perfecta pentru mine...
|
ma fratilor cum dreaq sa scoata masinile non euro ? pai in primul rand pe drumurile patriei circula cateva sute se mii de masini non euro . este chiar asa simplu sa scoti masinile astea ? eu unul nu cred pt ca la veniturile noastre sa nu mai zic ca unu dintre noi au rate p la banci din diferite motive cum naiba sa am bani sa imi iau alta sa aiba euro eu cred ca astia sunt bolnavi la cap care vor promulga legea asta. si daca stau sa ma gandesc un pic pe criza asta nu cred ca isi permit sa piarda o groaza de bani din impozite si taxe la bugetul de stat in caz ca vor scoate masinile astea . eu zic ca nu e rost de agitatie cel putin nu deocamdata macar pana trece criza asta de rahat ;)
|
ffffffff bine spus si gandit HAI DACIA NON EURO:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
Masinile non-euro nu o sa le scoata din circulatie dar o sa mareasca taxele la ele.
|
Quote:
chiar si piesele de foarte proasta calitate, care se fabrica pentru dacii, au un rol destul important....:shock: |
piesele de proast calitate au un rol ffffff important ca nimeni nu isi mai da silinta sa faca ceva bun in... asta de tara infecta nici nu mai deschid subiectu de frumoasele noastre drumuri .....dai in 2-3 gropi si spui PA la bucsaraie pe care o pui noua...nu mai vb de baietandriii de la RAR care te opreste si iti zice PFOAI DA MAI AI DACIE SIGUR E PRAF noi romani suntem invatati sa proclamam prostia si tigania in loc sa facem ceva constructiv eu sper sa mai circule frumoasele daciiii sunt multe pe aici care sunt masini ex LA MULTI ANI CU MASINA DACIA:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted::twisted::twisted:
|
e o vrajeala simpla chestia asta ... nu are cum sa interzica ( va dati seama ce ar fi daca sar interzice razboi ...) tot ce se poate face e sa iti puna o taxa mare dar de interzis niciodata ... multi oameni isi gastiga painea de zi cu zi cu masinile non euro ( aici ma refer mai mult la dacii ca multi le tin pentru munca..)
|
Daca vor majora taxele la masinile non-euro si productia de piese dacia se va opri, o sa fim obligati sa renuntam la ele ... asta nu se face de pe o zi pe alta, va dura 2-3-4 ani (exact ca in cazul Oltcit`ului) ... asa ca puneti mana si faceti stoc de piese ;)
|
Quote:
Si ca sa te lamuresc, ce am scris in primul post de pe topicul asta am scris la panarama. Incerc si eu sa-mi aduc contributia cum pot, sa-i ajut pe cei indecisi sa ia o hotarare (daca esti in stare sa citesti printre randuri). In ce ma priveste, eu unu' renunt la rabla mea pe lumea cealalta. Da' tu, cum ziceam, cauta un prieten cu vemveu, sa te faca o tura. Cineva vrea o pauza? ..By Ja_Rule |
Pana la urma subiectul topicului este "Circulatia interzisa-Non Euro" ... nu conteaza ce masina are "x"sau "y" ... cine vrea "bavareze", sa`si cumpere... cine nu vrea, sa nu`si cumpere.
|
Quote:
|
Quote:
SFAT: Puneti piese la "batista" pentru zilele "negre"! |
voi cumparati piese de la magazin? In afara de consumabile? Pai e bine atunci :)) din partea mea uzina poate sa taie productia de maine ca si asa sunt degeaba.
|
Quote:
Sunt facute de d-aia care merg pe vorba aia... "Ce holograma domne'?...noi lucram aici pe "incredere"!" |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning