![]() |
Re: my YELLOW ford FOCUS
ar da super super bine incaltarile pe masina daca s-ar potrivi :)
|
Ma inseala pe mine privirea sau sunt Rial Nogaro ?
|
nu te inseala, sunt modelul de jante care imi plac cel mai mult, dar...le-am dat deja!:( nu am gasit flanshe!
|
Eu pe masina am tot Rial, insa un alt model .... Nogaro si mie imi plac, insa 5*108 se pare ca reprezinta o problema pentru acest model :|.
|
frate deci chiar e belea masina....eu am numai 15 ani da pe viitor visez la un Focus ca asta....numai sa fie Hatchback.....acuma nu is prea scumpe....la second scoti unul la vreo 4500 E.....nu is nu stiu cat de vechi....si arata ft. bine tunate....;)....sa ai noroc la ea ca e belea galbenusu'.....fara evenimente:>
|
:) ce pot sa zic decat sa iti urez multa bafta in indeplinirea visului tau!
Maine sper sa termin ce am inceput la ea, o sa fie ceva...unicat sa ii zic!:D sper sa va placa! |
asteptam sa vedem ce o sa iasa :D si clar poze poze
|
da pune ma poze >:P
arata-ne MAESTRIA ! ^:)^ |
rhadu...stii u ceva:P dar nu pun pana nu e macar in spritchit ca acum nu se vede asa bine si poate va face-ti o parere gresita:D o sa pun si de pe parcursul lucrarii!
|
hopa suna a ceva body kit pe acolo sau modificari ale caroseriei :D SPOOOORRRR!!!!!
|
eu asa as vrea, sa o fac pe toata, dar o sa o fac treptat pt ca nu imi ermite timpul sa lucrez mult la ea! deocamdata lucrez la capota!
|
are dreptate . daca pui acum poze, zice lumea ca nu a iesit cine stie ce, sau alte balarii.
foarte misto fordu lui LIVE |
3 Attachment(s)
dar nu am mai rezistat:D
nu e forma finala decat la faruri! o sa am alt sistem de inchidere, deci gaura va disparea! |
n-am idee ce vrei sa faci,dar cu spatiul ala dintre fibra si aripa in colt unde se vede farul ce o sa se intample? ramane asa,sau surprize surprize? :) :)
|
Quote:
nu e ft greu de inteles, dar mai bine asteptam forma finala! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning