![]() |
ce sa iasa cono ?! =)))
cine a reusit sa se trezeasca azi la 7 ?? la 3 noaptea eram departe de buc =)))) da nu-mi pare rau |
lasa ca ii bine si asa :)) boboacele o sa le tot vezi vreo 3 ani :P
eu akuma ma duk n'orash din pacate fara bobace dar din fericire e plon orashul de ele=)) |
damm...ce marfa e la voi in liceu..la mine toti bobocii sunt de a 11...tigani....repetenti....altii care sutn pe bune boboci sunt tari in gura....dupa aia zic k nu au zis nik.......tipele sunt asa si asa.....dar nici rusinoase nu sunt....sa-mi bag .....la mine in liceu te gandesti de 2 ori cand dai itr-unu... :D
|
hmm..nu pot sa cred ca aveti numai boboace uratele sau timide..adica..sunt peste tot si astea..dar sunt si mai infipte..si dragutze..cel putin la mine..astept sa vad ce iese la miss.. :lol: misteru e mai grav.. :lol: in fine..e dragut sa fi boboaca.. :oops:
|
Re:
Quote:
|
Iar nam apucat sa vad boboacele ...fac astea numa de dupamiaza .... :? ... la naiba si cu oraru asta ..... pai am stat intr-o zi mai tarziu pa la scoala si am vazut numa strambaturi si pitice .... nik klumea .... numi vine sa cred k o sa organizez un bal in care o sa se aleaga miss stramba ...sau miss pitic ... aoleu ....e chin pe capul meu anu asta .
|
maine am zi nasoala :)...tre sa aleg participantii de la bal...dupa care tre sa ma pun pe dat telefoane sa caut sponsori :)...la 10 tre sa ma duc si la parcul TIRIAC sa vad EVO IX :)
|
Blowwind poti sa aduci nijte poze plz ... k nam vazut EVO IX...plz
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Merci mult blowwind... :D
|
sunteti .................. offtopic
de PM atzi auzit ? :lol: |
so...
nuami laude, da' poze cu boboci/boboace nik :lol: :lol: |
aleks sti ca eu ti`a da poze ....da nu prea am la ce sa fac poze :( .... am vazut cateva mai rasrite ...da nu le prin ca invat dimineata
|
incep sa ma socilaizez cu boboci/boboace(mai ales partea a 2-a:))))) ) si pe zi ce trece mi se par tot mai dragutze.... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning