![]() |
Re: Usergroup FORD
|
3 Attachment(s)
Salut :-) Ma primiti si pe mine ? Detin un Ford Focus Coupe 2.0 TDCI 136 calutzi an 2005 . Deocamdata are numere de italia dar in cateva saptamani va primi numere de RO (promit sa revin atunci cu alte poze) .
|
1 Attachment(s)
O intalnire ceva ? Noi am incercat ceva vineri seara si a iesit frumos.
|
R.Z.V foarte frumoasa masinuta,sa o stapanesti sanatos fara incidente.Alex23 te felicit pentru batranica,arata foarte frumos,sa o stapanesti sanatos,fara incidente si sa ai si deacum incolo lafel de multa grja ca pana acum
|
1 Attachment(s)
Sal all as dori sa intru si eu in Grup FOrd Focus trend 1.8 16 V 116 CP
|
Request sent...bijuteria mea :) https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/89468-ford-cougar-2-0-16v-00-a.html
|
Request Done, welcome :D
|
3 Attachment(s)
SaLut Tuturor !!!
OffTopic --> FeLicitari Mr. Moderator !! OnTopic --> Ford Focus 2002 ( 1.8 TDCI , Turbo IntercooLed , Evacuare Modificata , 120 CP ) !!!! |
@MeGaMaN - multumesc pentru consideratie.
Masina lui big_scorpio se afla prezentata A I C I. Mai sunt multi doritori, insa daca nu pun aici o poza cu masina sau link catre threadul de prezentare nu le pot da acceptul. |
salut toti fordistii!!! eu nu mai sunt un fordist....am vandut focusul.....daca aveam banii necesari,nu l mai vindeam,atat de indragostit eram de masinuta aia.....dar in lumea asta tre sa facem si sacrificii....
|
4 Attachment(s)
sal,
cateva poze cu "babutza" mea;sper sa va placa...... |
Sierra V6 si compresor mecanic .... bun asa ;), trebuie sa dai si add la group, detalii gasesti pe prima pagina a acestui thread.
|
coss v6 mai exact (2.9 24v);)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ford Sierra 2.8 V6 150 CP
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |