Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile inseala mai mult ca barbatii?? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/67382-femeile-inseala-barbatii.html)

Mustang 20-03-08 20:55

Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??

Totusi ... tot s-a divagat. ;)
Eu la asta ma refeream.

Bobytzul 20-03-08 22:39

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1434118)
gata ! imi fac abonament. pt Baran e la fel situatia?

:shock:Baran=:?:

Sasha 21-03-08 08:23

Quote:

Originally Posted by Bobytzul (Post 1435730)
:shock:Baran=:?:

aha.... e un prieten de-a lui Bogdan;)

Mustang 21-03-08 08:27

Offtopic !!!!!!
Grosolan.

Dr3adLorD 21-03-08 12:00

Femeile inseala mai mult ca barbatii numai in cazul in care nu tin foarte mult la ei si invers e la fel. Yo sunt de parere k inseala cam la fel si ele si noi

kidu2006 28-03-08 13:31

E putin cam ciudata intrebarea,din urmatorul motiv...daca eu ma combin pt o seara cu iubita unui prieten,ce se intelege?ca am inselat amandoi..deci cred ca intrebarea este cam stalcita putin pentru ca nu se intelege clar,viata de cuplu sau de burlac/"burlaca"...
Totusi,daca un baiat are o prietena,si baiatului i se propune o seara cu o fata singura,in cazuri de genul acesta,cred ca barbatii/baietii inseala mai des decat o femeie!
O femeie normala in primul rand,are o ratiune,niste conceptii si principii pe care greu si le incalca,posibil numai in cazuri "extreme"..
Eu personal am intalnit femei si singure si combinatie si maritate...A mai spus cineva,cand o femeie este nemultumita de partener,are tendinta sa insele,sa-si caute tandrete in bratele altui "mascul"...sau,plictiseala si monotonia care intervin destul de des apar ca alt factor in subiectul "a insela"..si ma refer la femei...
Totodata de multe ori apare si curiozitatea,care sunt convins ca multi dintre voi stiu ca asta e un "defect" foarte mare al femeilor..un "defect" benefic sau contrar...depinde de caz:rolleyes2
La barbati pare putin mai simplu cand e sa vorbim de inselat..."noi intram in biblioteca doar"....lol...
Cam atat,din parerile mele si cunostintele mele...

Bobytzul 09-04-08 23:52

O chestie interesanta:
O femeie ajunge acasa pe la 3 dimineata
A doua zi sotul suna primele 10 prietene ale sotiei si intreaba daca in noaptea cu pricina sotia lui a fost la una din ele
Toate prietenele sotiei raspund cu Nuuuu
Dupa x zile sotul vine acasa la 4 dimineata
A doua zi sotia suna la primii 10 prieteni gasiti in ag de telef a sotului
8 din ei confirma ca a fost la ei
2 confirma ca inca este la ei
Morala ....

Claudia 10-04-08 00:56

^^^

...de asta nu prea am eu prietene(femei) :lol::lol::lol:

bogdan_wrc 10-04-08 08:20

si deci prietenu' (sotzu) suna la prietenii lui sau la prietenii tai ?:)))

Claudia 10-04-08 12:03

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1476589)
si deci prietenu' (sotzu) suna la prietenii lui sau la prietenii tai ?:)))

E relativa treaba asta :lol: fiindca nu se prea intampla sa lipsesc cu zilele... Dar la nevoie prietenii mei ma sprijina ;) (prieteni pe care ii cunoaste). E funny sa te acopere baietii:lol:.De specificat ca oricine mi-ar fi prieten(iubit) e clar ca trebuie sa inteleaga ca am MULTI prieteni... Deci totul e pe incredere :p. Dar daca ar fi sa-mi sune 10 prieteni sunt sigura ca ei m-ar acoperi :lol:

Acum haideti cu parerile: inseala mai mult femeile?? sau barbatii??

Sasha 10-04-08 12:10

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1476956)
...

Acum haideti cu parerile: inseala mai mult femeile?? sau barbatii??

nu pot sa spun decat ca barbatii mint mai mult decat femeile:lol:

bogdan_wrc 10-04-08 12:14

ai cunsoctu tu pe cine nu trebuie...eu nu cred asta. cine cumpara si minte cat a costat? :))) sau cine minte in legatura cu provenienta unor chetsii? cumparaturi

Sasha 10-04-08 12:19

eu ma refer la relatii in cuplu nu la cumparaturi si la "infloriri" de preturi...desi nici cu barbatii nu mi`e rusine la chestii de cumparaturi:D

Claudia 10-04-08 13:07

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1476975)
ai cunsoctu tu pe cine nu trebuie...eu nu cred asta. cine cumpara si minte cat a costat? :))) sau cine minte in legatura cu provenienta unor chetsii? cumparaturi

Aici ai dreptate! =))
Un barbat daca se "lauda" ca a dat 800EUR pe o turbina e luat de fraier :lol::lol::lol: ca putea sa o ia si cu 5 - 600! La femei e invers (dar nu toate simtim nevoia de a inflori)

In relatia de cuplu se spun minciuni de ambele parti ;) , dar sunt de parere ca femeile mint mai frumos :D

bogdan_wrc 10-04-08 13:31

pt ca barbatii se lasa mintiti mai frumos :)
si pt ca femeile pot fi mintite mai suor...
oricum e clar..fiecare isi apara sexu din care face parte...si oricum, disuctia poate dura la nesfarsit.

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning