![]() |
Re: Tinerele in Romania...
eu consider un lucru demn de mila, si mai ales demn de repulsie totala fata de un om care crede ca daca se imbata si merge pe 4 labe demonstreaza cat de tare e.
|
acelasi lucru este valabil si pentru fete, cred ca daca se lauda ca au ajuns in 4 labe acasa sunt mai interesante. mai nou bautura e expirata, s-a trecut la droguri.
|
si drogurile au cam expirat acum s-a trecut la altceva! se mandresc ca se filmeaza cand si-o trag cu prietenul!
|
my bad :oops: d asta uitasem...cert este ca fetele decad din ce in ce mai mult. si inca ceva de care ma ingrozesc: de cand a devenit la moda incultura? de ce daca inveti bine si ai idee pe ce lume traiesti esti considerat tocilar?
|
totul tine de anturaj....daca ii poti tine piept...tine de caracter...caracterul se capata prin educatie...parintii tind sa cred ca nu se mai ocupa atat de copii....si nu ma refer la timp ma refer la strictetze....k nici cu mine nici cu sor-mea n-au stat ai mei toata ziua...sa ma ia de la scoala etc...sor-mea a fost mai cuminte era elev model...io mai racheta...venea in fiecare saptamana sa vada cat am chiulit...n-o interesau notele asa mult cat timp treceam...dar era o problema unde sunt cand chiulesc...ei bine in momentul de fata pe multi parinti nu-i intereseaza...si au mult prea multa incredere in copii...si se ajunge la ce vedem pe la tv. pai ce pedepse le da...acum la copile..le ia telefonu o zi...le taie netu???mare lucru...mie si lu sor-mea maica-mea ne zicea un singur lucru cand ne pedepsea....cat ma "urati" acum ca va interzic anumite lucruri atat o sa ma apreciati si o sa ziceti ca ce bine a fost!
|
in cazul meu cand aveam note proaste, ori imi lua UC-ul ori imi lua monitorul :D
|
Quote:
dolb mie mi-a luat tot calculatoru....cu tot cu masa de calc imprimanta... sorry de off |
a carat mult nene :) mai bine lua monitoru si gata:)
|
si tu acum ma punea pe mine sa-l duc ca masa e pe "rotile":P acum sa revenim la topic am vazut aseara la otv...cum 2 fete se certau pe un taran tigan tuciuriu...cu amenintari si ca vai ce importanta e una si ce praf e ailalata....
as propune sa se reintroduca aia cu scoala de corectie ca atunci or sta mai potolite:P |
am vazut si eu din greseala 5 secunde :)
|
Eu le-as baga direct in puscarie pe domnisoarele astea care sufera asa de ele ... si bat personaje nevinovate. Ex: fata de 12 ani maltratata de zdrentele alea. Direct in puscarie, langa tantiile alea proxenete. Cum or sa iasa din puscarie vor fi colectate de niste domnisori PESTI si le vor face pe domnisoarele acestea dame de companie ... cu japca ... Si-o merita cu varf si indesat.
|
chill my bro'...
nu te uita acum, ca sunt tinere si alea, gandeste-te cum or sa ajunga in 10-15 ani, o sa-si primeasca pedeapsa exact cum spuneau "planeta moldova" ,"cu-n barbat care-o sa te bata mai mult decat o sa te f>>a", stii restul... |
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))) hai ca asta n-o stiam:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
Buna amenintare ... pacat daca nu o fac. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning