![]() |
tipic ............
|
Re:
Quote:
|
Hai, nu va mai enervati cu toti \"impresarii\"...
Gratian, Florica, haideti sa mai facem o runda de donatii in bani, poate se strang mai multi acum...Gratian, ai nr meu, suna-ma in cazul in care va mai exista o astfel de runda.. Oameni buni, sa ne mobilizam ceva mai bine, oamenii aceia inca sufera enorm, 100-200.000 lei nu cred ca sunt o avere... Si 100 de oameni daca ar da macar cate 200.000, s-ar strange bani pt mancare destula si pt ceva mobilier mai modest... |
Azi ora 20:00 in Craiova , in parcarea de la universitate are loc a 2-a intalnire cu toti pasionatii in vederea strangerii de fonduri si ajutoare pentru sinistrati !
Sa speram ca vom reusi sa strangem ceva ! Ne vedem acolo ! :wink: |
Daca Duminica se va mai pleca inca o data acolo....in infernul acela...voi face tot posibilul sa fiu alaturi de voi baieti...Florica, Gratian, GSI, si toti cei care ati fost acolo prima data !!!
Din placere si din dorinta de a ajuta pe cineva la greu...din putinul meu....din banii mei de benzina....din banii mei de suc din fiecare seara.......voi restrange aceste cheltuieli.....voi face mici economii....si pentru deplasarea de duminica....(in afara de banii de benzina si toate celelalte care ma vor costa daca voi face si eu deplasarea) voi dona pentru aceasta campanie inca 500.000 lei vechi !! Este o suma modica....sper sa se mai gaseasca si alti impatimiti ai curselor care sa doneze macar de 10 ori mai putin ca mine, dar sa o faca ! Florica, trebuie sa luam legatura sa iti dau banii si sa discutam depre plecarea de duminica. Atat am avut de zis baieti....cam lunga povestea dar... Respekt...by B-18- C Y F |
5 Attachment(s)
am reusit sa strangem si in seara aceasta cativa saci la Craiova :wink: ! Multumiri in special lui Krang
poze :arrow: |
mai baietzi si fete spunetzi-mi si mie unde se fac donatzii obiecte/bani in bucuresti ca din pacate nu stiu si vreau sa ajut cat pot si cu cat pot. intru destul de rar pe aici ca nu am timp ca stau mai mult pe sub masina si prin service-uri autorizate si mai putzin autorizate.
|
apreciez acest act de caritate. e bine ca nu sunt doar infumuratzi pe aici si sunt si oameni cu suflet. pe mine nu ma intereseaza clubul din care sunt si nu cred ca are importantza acum acest lucru. important e sa ardem mai putzice gume o perioada si sa ii ajutam pe cei care au nevoie cu adevarat de noi. datzi-mi si mie o adresa pt donatzii.
|
Re:
Quote:
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
s-a mai organizat a doua plecare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning