Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ITS - 2005 - Constanta (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta.html)
-   -   International Tuning & Sound - Constanta - 14 August (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta/6638-international-tuning-and-sound-constanta-14-august.html)

Lucian 16-08-05 15:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Creepy\"
Vrei sa stii cine a castigat?..uite pe scurt cat am retinut eu: Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia....aa da si parca mai era un Insomnia sau doi..

Mama ce sufera asta ! Ho mah baiatule ca la tuning show voi erati printre organizatori si sincer ... masinile parcate aiurea ... daca se intampla ceva pe langa masina ta trebuia sa feresti oglinda si sincer ... nu stiu daca Insomnia a luat chiar tot . Si la fel de sincer erau muulte masini ce SIGUR nu au fost luate in vedere de organizatori . Masinile de Moldova , Ceres (Subaru) , Andrei SAD , Sorin (Eclipse Rosu) meritau sa castige .

k4r4 16-08-05 16:18

bah....B 69 HAI a fost d mortales....omu i-a fakt shi la liniutze shi la drift p totzi...sa mai zica vreunu k ursuletzu e d rahat...apropo....moldovenii aveau cele mai frumoase bmw-uri...da' unde-i tata pyromaniacu ala....k sa moara bibi dak l-a vazut careva...incerca unu cu un Subaru sa faca p piromanu...da' nu prea se vedea flacara...asha k a inceput sa bubuie din totzi rarunchii...putea macar sa zica sa aducem vata pt ureki...k mie aproape k mi-a spart timpanele....CRAAAAAAAZY!!!!!!!...eleanor sucks...mai tare-i un tractorash d p plaiurile noastre..:P...mi-a placut oricum tentativa aia d dacie turbo... :shock: belea mare...shi stoichescu ala....c mama lui repeta d 1000 d ori aceleashi kestii...umplutura d timp...neamtzu a fost tare rau d tot la faza cu 2 rotzi....mai ales knd i-a luat shi p-aia in spate...afish i-a fakt... :twisted: shi unde erau motoarele nene...c cautau afara in parcare....shi care a fost faza cu pauza la liniutze....k nu prea s-au mai continuat...in afara d catziva disperatzi d bani gata cu bmw-urile..nici makr o frana k lumea nu erau in stare sa puna...oooof....dja v-am plictisit...care n-au fost akolo....pakt...unele mashini meritau....Ci@oles!!!...shi tzinetzi minte...pt ftl virgine....un pormb cu vitamine....B 69 HAI:))))))))))

Gratzian 16-08-05 17:42

o sa punem si comentariile noastre in seara asta

Creepy 16-08-05 22:23

Lucian, nu am vrut sa o spun pe un ton rau. eu nu am fost printre organizatori..deocamdata nici nu am carnet asa ca masina ioc. Chiar nu am vrut sa sune a blat ( daca la asta te-ai gandit). Singurul lucru cu care nu-s de acord e acel peugeot care intr-adevar era frumos dar parca erau altele mai misto. Daca asa a vrut juriul, asa a fost.

polifem 16-08-05 23:08

hmmmmmmmm ...

intamplator noi a trebuit sa CEREM formularele de inscriere in SHOW&SHINE ... am stat pe putin 30 de minute pe capul unui organizator sa caute acele formulare.

Am incercat sa anunt lumea sa se duca sa ia formulare, (CTL`u spre exemplu) ... de fiecare data eram trimis dintr-o parte intr-alta ...

Ca insomnia a castigat ce era de castigat, aici e si chestia ca poate doar insomnia a reusit sa se inscrie pe acele formulare ... si poate ca MAI SI MERITA INSOMNIA sa ia niste premii !?!?! cine stie ?!?!! nu?

SEBASTIAN 17-08-05 07:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MM78VLD\"
Sunt putin dezamagit de ceea ce a fost la Constanta.
Taxa a fost putin cam mare ceea ce a dus la public putin (parerea mea).
Organizarea a lasat de dorit. Premiile au fost impartite......(parca a fost blat). La Oradea a fost de 10 ori mai mishto. Daca stiam ca va iesi asa, nu mai mergeam 1500 km si sa mai cheltui atatia bani. Si nici macar un Red Bull nu am primit..........

Esti dea dreptul obraznic!

ERY 17-08-05 08:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"k4r4\"
...incerca unu cu un Subaru sa faca p piromanu...da' nu prea se vedea flacara...asha k a inceput sa bubuie din totzi rarunchii...putea macar sa zica sa aducem vata pt ureki...k mie aproape k mi-a spart timpanele....

Prietene da tu de cand si pana unde esti MR Constanta....vezi ca ai gresit usergroup.....

k4r4 17-08-05 09:00

stai ma tata calm nu t supara degeaba....k nu ma dau in stanga shi-n dreapta k-s MR c-ta...poate peste un an cnd imi fac mashina...k deocamdata nici carnet n-am...preteni??:D

ERY 17-08-05 09:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"k4r4\"
stai ma tata calm nu t supara degeaba....k nu ma dau in stanga shi-n dreapta k-s MR c-ta...poate peste un an cnd imi fac mashina...k deocamdata nici carnet n-am...preteni??:D

Ba nene ma refeream la faptul ca ai la usergroup MR si fiind din Constanta nu te cunoate nimeni..........

k4r4 17-08-05 10:08

normal k nu ma cunoashte nimeni...nici makr carnet n-am...asta e numai p net acilea...dak e cumva shi vreao kestie oficiala sa ma inscriu...cu cea mai mare placere...zi-mi locu ziua shi ora shi vin shi ma bag la grup...oki?? :)

micutzu_mrc 17-08-05 12:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Creepy\"
Vrei sa stii cine a castigat?..uite pe scurt cat am retinut eu: Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia, Insomnia....aa da si parca mai era un Insomnia sau doi..

Insomnia a castigat la concursul de tuning dar la drifturi si liniute MIDNIGHT RACERS si NO SPEED LIMIT ROMANIA a castigat !!!

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Creepy 17-08-05 12:59

Apropo...cand a inceput Subaru sa tune pe acolo, la o bubuitura i-a plesnit lu unu lcdu de la camera video :D :D :D now that must be wacked :twisted:

Lucian 17-08-05 15:11

Polifem ... nu a zis nimeni ca Insomnia nu merita premii. Din contra meritau. Dar dupa cum spunea baiatul ala .... Insomnia a luat tot. Si atunci ... ?! Ce vroiam sa zic ? Hai sa desfiintam toate cluburile pt ca exista Insomnia ? Dar sincer intre un om care face cu mana lui masina (Andrei SAD) si arata GRAV si unul care cumpara un spoiler facut de altii in 10.000 de copii tu cui ai da premiu ?

Sebastian ? Nu te-am vazut acolo . Cum poti comenta un eveniment la care nu ai participat ? Din relatari sau din reportaje. Sebastian in felul asta nu vom face niciodata nimic constructiv .

Irina - a fost bine ? Pe viitor te astept (-am) din timp pt a pune la punct detaliile organizatorice si sa vezi atunci ce bine va fi . U got the tools & I got the skills . ;)

MM78VLD 17-08-05 16:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
hmmmmmmmm ...

intamplator noi a trebuit sa CEREM formularele de inscriere in SHOW&SHINE ... am stat pe putin 30 de minute pe capul unui organizator sa caute acele formulare.

Am incercat sa anunt lumea sa se duca sa ia formulare, (CTL`u spre exemplu) ... de fiecare data eram trimis dintr-o parte intr-alta ...

Ca insomnia a castigat ce era de castigat, aici e si chestia ca poate doar insomnia a reusit sa se inscrie pe acele formulare ... si poate ca MAI SI MERITA INSOMNIA sa ia niste premii !?!?! cine stie ?!?!! nu?

Interesant este ca eu abia acum aflu de formulare de inscriere. Trebuia sa anunte organizatorii treaba asta, nu sa ghicim noi. La Oradea ne-au cautat ei, acuma trebuia sa-i cautam noi? hmmmmm.................

<SEBASTIAN> De ce sunt obraznic?

polifem 17-08-05 19:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Polifem ... nu a zis nimeni ca Insomnia nu merita premii. Din contra meritau. Dar dupa cum spunea baiatul ala .... Insomnia a luat tot. Si atunci ... ?! Ce vroiam sa zic ? Hai sa desfiintam toate cluburile pt ca exista Insomnia ? Dar sincer intre un om care face cu mana lui masina (Andrei SAD) si arata GRAV si unul care cumpara un spoiler facut de altii in 10.000 de copii tu cui ai da premiu ?

... lucian stii ca aici nu pot zice mai nimica pentru ca una la mana ma stiu cu ciusca de ceva ani ... si nu pot sa trec peste faptul ca a depus o groaza de efort pentru masina aia ... dar oricum ... alegerea o face un juriu capabil de a juriza ... nu stiu cine a facut aceasta departajare la constanta ... dar oricum ... sa dam cezarului ce e a cezarului ...

cat despre omul care a cumparat un spoiler care seamana cu NICI UNUL de pe la noi din tzara ... si care pe langa acel spoiler a investit o groaza de bani si nervi ... la fel ca Andrei ... jos palaria si pentru el ... ca numai baietii astia stiu prin ce trec cand vad ca spoilerul respectiv nu se potriveste exact pe masina ... sau ca un idiot ii scapa un stalp pe masina si trebuie sa faca niste retusuri ... and so and so on!!!!

inca o data ... DIFERENTZA O FACE UN JURIU CAPABIL in a lua aceste decizii... cine merita premiu ala mare si cine nu!!!

ma intzelegi?

nu am prins faza cu desfintzatul altor cluburi pentru ca exista insomnia ... eu nu am zis asa ceva ... si sper ca nu s-a lasat intzeles aceasta chestie ... mai ales ca am tot respectul pentru toate cluburile de masini de pe la noi!

oricum :hug: ... si imi pare rau ca nu am putut sta de vorba mai mult la its! :)

salutare

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning