![]() |
Re: VW Golf 4 "inmarmurit"
tu ai merge cu o masina ca aia ? la asta m`am referit :) se pare ca nu prea ne intelegem in niciun topic :))) glumesc
|
=)) am fost blonda vreo 3 ani, probabil d-aia :))
nu stiu daca as merge... nu cred... de fapt... nu... sigur nu :D |
doamne...e naspa rau !!
ce fel de om ar trebui sa fii ca sa iti faci o asa masina...si sa mai si mergi cu ea :| |
Quote:
|
doamne,dar astia chiar nu au gusturi,tot ce fac e exagerat !
si cum se imbraca,si cum se poarta...TOT !! am fost in Madrid,si mi s-a parut interesant orasul,da' dupa aia am vazut ca e plin de ciudati... :| masinile is toate kitsch-oase,parerea mea,foarte rar vezi o masina facuta cu gust... |
bai nush ce sa zic... nu credeam ca masina asta poate sa fie mai urata decat a iesit din fabrica... dar se pare ca cineva a reusit... CUM FRATE????:oops::twisted:
|
NU nu ati inteles ceva...Omu asta face masini din marmura...dupaia o face mai mica si o pune bibelou pe un raft din casa....si acolo ar speria toti vizitatorii DOAMNE e foarte urata...dar jentile acelea sunt foarte frumoase. Pacat de banii bagati in ea. Eu sunt mai generos nota 5
|
cea mai urata masina pe care am vazut-o :))) .... doamne pe ce dau unii banii :))
|
nu-mi place, pacat de banii care s-au bagat in ea.
|
deci masina mai ciudata ca asta nu am mai vazut, sau dupa ce am vazut-o pe asta am uitat de restu......Foarte urata!!! :censored:
|
Nota 1!!!:(bani aruncatzi aiurea:)
|
what a sh**t ....... this car is rubbish !!!!!!!
|
și uite asa sa distrus bunătate de golf :sad::sad: mai frumos arata stock
|
mda...pacat intr-andevar de orele de munk extraordinar de S.F-ista mashina asta nu e facuta de mers pe strada ci pentru un salon auto dar tinand cont ca e golf 4 e groaznic .nota 4.
|
mai bine as conduce un tanc... -.-
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning