![]() |
Re: Schimbare leduri bord Cielo
Quote:
|
cine se baga sa imi schimbe si mie ledurile din bord?tiolik parca tu erai cu astea...
|
De ce nu incerci tu singur? :) Daca te pricepi cat de cat, si cu sfaturi din partea celor care stiu, o sa te descurci usor, usor. Incepe ca mine, cu consola de climatizare, butoanele... ca sa te inveti cu lipitul ledurilor si al rezistentelor ;)
Pt bord mi-a dat si mie tiolik cateva poze din care poti sa iti dai seama ce ai de facut... mai problematic e cu acele, dar se rezolva si alea. |
nu mai vreau sa stric nimic ...ca e problema cu banii astia...bordu imi mai lipseste sa il schimb..prefer sa mil faca tiolik...ocirum la climatizare becul ala de la trepte se aprinde cand vrea el...
|
salutare daca doresti te pot ajuta dar e o mica problema ,momentan sunt la mare si apoi plec la tara nu iti pot spune exact cand ajung acasa ca sa til pot face . cand ajung te contactez si vorbim ,in principiu til pot faca, bafta.
|
merci. si ce pret?
de ce nu discutati voi pe PM, sau mai bine, pe messenger? e mult mai simplu si mai rapid |
pai am gandeam ca daca e forum....or fi si altii interesati? daca altii au vb pe pm...uite eu acum caut si intreb ce si cum sa fac....daca se vorbea aici...nu mai stateam ore sa caut si sa intreb...mi se pare logic...sa se discute aici problemele astea !
|
Nu ma mai incurc cu leduri, beculete, etc... :shrug_no:
cel putin la ceasurile de bord! prea multa bataie de cap... :shakefist M-am hotarat: imi i-au ceasuri cu plasma! :evil_laug abia astept sa imi soseasca si apoi urmeaza montajul cu pozeee, bineinteles..!!! :rockon: |
1 Attachment(s)
ce pret rdwoo?
asta e bordul care imi doresc eu sa il am |
In jur de 200 ron. s-a mai vorbit de cateva ori....
|
aham....mai bine imi iau inele cromate la 80 ron :D
|
Quote:
Plasme pt Cielo am gasit si cu 150ron, dar sunt cele albe (cand sunt stinse) si nu imi plac deloc cum arata si cum pica pe bord. |
mie numi plac de nici o culoare pe cielo sau masini vechi plasme....chiar daca a mea e alba si ar fi...dar nu da bine pe bord...si ziceam de inele ca ar da mai vine pe bord...ziceam ca in locul plasmelor sa iau inele..
|
donn eu bordul ti-l fac cu 100 ron iar cu toate ledurile schimbate in toata masina 150 ron dar ti-am spus asta numai cand ma intorc de la tara ,asta inseamna sfarsitul lui august pana pe 15 septembrie
|
oricum nu am banii acum si aia inseamna banii de folie...care imi este de 100 de ori mai utila :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning