![]() |
Re: Machetele mele - andreizr1
Quote:
pai ..... :rolleyes2 eu de la lopez il am :)) |
stai linistit ca mi-am dat seama, oricum bravo...esti al treilea care prezinta FXX pe forum :lol:
|
6 Attachment(s)
Golf V GTI 1/43 cararama
Alfa Romeo 159 1/43 Mondo Motors |
6 Attachment(s)
MGB CABRIO scara 1/43 CARARAMA
PORSCHE 356B scara 1/43 CARARAMA |
Bine ai revenit prietene. Foarte faine astea 4 prezentate. Mai ales Alfa e criminala, imi place foarte mult.Bafta.
|
Salut. Alfa am luat-o de curios sa vad cum sunt facute mondo motors. Dar e sub asteptari , e doar putin peste bburago. Interiorul este foarte slab, dar asa la exterior este ok.
PS : sa nu uiti de mine cind mai mergi la salonta ;) |
3 Attachment(s)
Azi pun ceva mai mici .... nu prea colectionez sub 1/43 , dar aceste modele au fost prea frumoase sa le las pe raft .... :)
|
8 Attachment(s)
Mazda RX8 1/43 Cararama
Maserati Grandsport Spider Mondo Motors 1/43 - e foarte interesanta marca asta , unele machete sunt nasoale, unele f reusite , cum este acest maserati. Poate in poze nu se vede asa bine, dar este f f bine realizata. |
Faine amandoua, Mazda a ajuns si la mine alaturi de celelalte. Poate te-am mai intrebat, de unde iei astea Mondo?
|
Salut . Mondo motors se gasesc cind cum prin librarii.
Asta am gasit-o intr-un magazin de jucarii, cu 14 lei. Chiar a meritat. Mai sunt multe Mondo motors alfa , fiat ,,, dar alea sunt nasoale. Quote:
|
Mazda RX8 este masina mea (sport) de suflet! Si pe galben ... arata demential! Felicitari pentru machete si felul in care ai grija de ele! :hug:
|
Salut, si mie imi place f mult, de mult o caut.
Mi-ar trebui si o honda s2000 1/43 dar inca nu am gasit ceva la pret decent. Iar legat de faptul cum am grija de ele .... :???: din ce in ce mai greu , deja creste juniorul , si e din ce in ce mai nasol. trebuie sa gasesc o solutie repede, ceva rafturi sus pe perete. Andrei Quote:
|
Trimite-le colet la mine ... eu inca nu am copil! :lol: Am eu grija de ele ... :)
|
:shock: :???: :shock: :rolleyes2 la asta nu m-am gandit :lol: :lol:
Nu vreau sa te deranjez, sa te incurc .... lasa ca fac eu cumva :lol: Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning