![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
lexu ..mai mult imi place m3-ul acela mai vechi
|
in US , IS-F ul e mai scump ca si m3 sedan. Tare nu ? :D
"But at $58,865 the IS F is just a few hundred bucks below the lighter, more intense $59,375 M3 coupe but is more than two grand higher than the comparable $56,675 M3 four-door." Articolul complet : http://www.caranddriver.com/carnews/...audi-rs-4.html |
Lexus clar
interior, exterior, cuplu. Performante asemanatoare. Revanzare si fiabilitate mai buna la Lexus. Avantajele dinamice BMW nu se simt decat in situatii extreme de curse pe circuit unde un om normal probabil nu ajunge niciodata. Oricum C63 AMG-ul le bate in linie dreapta pe amandoua destul de grav. Dar sa iasa noul CTS-V si imi schimb votul. |
Quote:
|
pai se cam vrea atata timp cat CTS-ul e pozitionat ca si concurent seria 3, pretul e similar cu M3 si are cutie manuala.
STS-V-ul e concurent cu M5. |
votat bmw pentru ca atunci cand vine vorba de sedanuri sport inca e sef! si stie toata lumea de ce...
Quote:
aa,si ma uitam la poza cu ceasurile lexus-ului si ma intrebam: de ce are gradate 9000 de ture cand la 7000 se face rosu? si evident ca nu e singurul exemplu in care turatia de pe ceas e cu aproape 2000 de ture mai mare decat duce masina.chiar sunt curios de ce se procedeaza asa |
pt fitze votez lexus...dar pentru trairi adevarate la volan...votez in mod clar BMW:D
|
BMW M3 SEDAN!fara indoiala!
|
M3..in banii astia fiind inclus si numele marcii si istoria modelelor anterioare.Un mare minus este cutia automata din Lexus IS.Consider totusi ca masinile nu au aceasi clientela in vizor.
|
Quote:
asa ca stau eu acum si ma gandesc...cati oameni de pe forum au condus un lexus?....sau cati oameni au sau vor sa cumpere unul???nici unul!!!asa ca toti se dau cu parerea pe ce?pe niste poze sau pseudo-date tehnice?oameni buni treziti-va si nu mai aberati despre lucruri la care doar visati!!! medie de varsta?!rahat!totul se datoreaza frustrarilor personale! p.s.daca vreti sa vedeti ce inseamna lexus fac o zi in care va strang pe toti si va arat cum merge si cum este construit un lexus!!!tehnologie si arta pura, nu basme si plastice de doi lei! aaa si inca ceva...cine a votat m3?toti cei care au o sigla, masina sau vreun vis legat de bmw!tare, nu?!toti au vazut, avut , condus un bmw...dar cu sensul ca ma repat cati dintre voi ati condus in cel mai fericit caz un lexus?...ca de avut...cam greu! |
Quote:
|
Quote:
Sa revin la spusele tale: Si eu lucrez in domeniul auto, si intru in contact cu o gramada de masini, si pana acum Lexus m-a incantat cel mai tare, alaturi de Saab. Faptul ca nu cunosc romanii ce inseamna Lexus, Saab etc. nu ma priveste. Tine minte faptul ca 80% din forumisti au auzit de tuning la NFS. Sincer, poti sa-mi aduci cate argumente vrei in favoarea bmw-ului asta, tot n-o sa ma convingi sa-mi iau unul, in detrimentul unui Lexus. Si stii de ce? 3 motive: 1. Toyota e mai fiabila decat BMW, deci inclusiv si Lexus.2. IS-F arata MULT mai bine decat M3. 3. EXCLUSIVISM: e o masina exotica, iti ofera o postura foarte placuta, mai ales psihologic, cand stii ca 70% din manelisti nu stiu ce masina e.Noapte buna. p.s. Masinile nemtesti au penetrat piata americana in masura in care masinile americane au penetrat piata europeana (neglijabil procentul) |
sa zicem ca lexus(ca marca) sta un pic mai rau cu experienta la capitolul sportivitate, asta pentru ca nici nu au urmarit asa ceva pana acum, dar toyota cu siguranta stie cate ceva. Oricum mai multi critici compara lexusu cu RS4 mai mult.
|
Quote:
va las cu bemveurile voastre si eu imi vad linistit de lexus! :lol: |
Quote:
P.S.-Saab-ul este o stea care a apus de mult(spre dezamagirea mea) nu uita ca apartine de GM si au ajuns niste "opeluri machiate" vezi 9-3 care are sasiu de Vectra cat si motorizari iar 9-5 e o masina a timpului cand te urci in ea te duce cu gandul la anii '90...sper sa-si revina acum iar noul 9-3 aero sa beneficieze de tractiune 4WD ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning