![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Quote:
|
bun bun....
|
am mai pierdut si eu niste seri prin rond dar n-am vazut nici o masina de pe aici de forum...
|
Draci copii, intalnirile se tin vineri la ora 21.00 in rond. Masina mea din semnatura, de exemplu, nu va fi prezenta din motive tehnice. Nu sunt singurul. Dar noi tot ne adunam si tot despre masini discutam. Deci...
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Prea tare asta cu "draci" copii |
Hai Costane cu S-2oiu :D...sa ne arati oleak de Haudi Pauar ... maine seara din ce am inteles o sa fie frumos ..o sa se joace baietii cu sculele ( din dotare ..nu va ganditi la altele ) prin nisip :D ..o sa fie interesant ...cata nostalgie ma ia la ora asta ...:D
Sa ne vedem maine seara cu bine ... P.S. ...drac mort si rata inecata nu ai sa vezi niciodata ...deci ...suntem feriti de orice :D |
Faza e ca acolo in rond se aduna masini care nu au nici o treaba cu vreun club, 4tuning, sau altceva! In fundatie nu mai zic... De aceea poate sunteti greu de gasit!:shock:
|
Credema ..nu cred ca e chiar atat de greu sa gasesti 15 -20 de masini care poarta care mai decare Stiker Crazy Drivers , OSMS , HP Racin sau Parasolare mari cu cele mentionate :) vii unde vezi multa lume care rade , argumenteaza sau mananca seminte in stil barbar :P
|
Pe partea dreapta cum intri in rond , acolo stau baietii, nu sunt greu de gasit:)
|
Quote:
Va salut! |
Hau di Pau har e numai la modelele A6 2.5 TDI. Costan are deocamdata doar 1.6. Da' puteti sa va alergati prin rond. Eu pun miza 10 mii pe Costan...ca se-mpiedica si ia o gura de asfalt 8)
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
da da ovidiu stie mai bine cum e asta cu avertismentele .. da las co prindem noi p aia cu bmw ul ei cu tot ai scoatem fitzele din cap .......:-":-":P:P
|
o babasdarca L-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning