Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Masina B 34 SGM e "moarta".... (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/65412-masina-34-sgm-moarta.html)

Raz6633 03-02-08 13:38

Re: Masina B 34 SGM e "moarta"....

Quote:

Originally Posted by marius-gabriel (Post 1332277)
in primul rand, bine ca cei 2 au scapat cu viata!
asta e lucrul cel mai important!
in ecuatia asta cred ca toti cei implicati au partea lor de vina, iar ce s-a intamplat numai soferul stie.
oricum, eu nu as cumpara niciodata o masina puternica care a suferit enorme modificari facute de altcineva si neomologate.
nu am incredere in una stock, dar in una facuta pe genunchi!

Pacat ca vorbesti asa, 'facuta pe genunchi', gandeste-te doar la faptul ca o dacie de fabrica, (fara nici o modificare) i-ar fi omorat pe cei doi in prima secunda. Aceste modificari, facute pe genunchi au salvat viata celor doi, nu uita...

marius-gabriel 03-02-08 14:16

nu am vrut sa jignesc pe nimeni, mai ales ca am urmarit evolutia masinii inca de la inceput si stiu cat suflet a pus robert in ea si cat de profesional a lucrat la ea, insa atata timp cat modificarile nu sunt omologate tot pe genunchi ramane facuta asta sa fie clar.
si tocmai de-aia sunt toti vinovati, inclusiv rar-ul ca te jupoaie de bani ca sa-ti omologheze o modificare.
asta e, s-a intamplat..tocmai de-aia ii zice accident.
e bine ca cei 2 sunt in viata!

ggd_87 03-02-08 14:46

mah nene,am urmarit topicu de cand a aparut,dar nu am vrut sa zic nimik. nu stiu care e problema voastra. se putea intampla oricui un accident cu masina aia. nu stiu ce tot dati vina pe cel care a cumparat masina si a distrus-o. asta e. omu ala a platit-o,putea sa faca ce vroia el cu ea. ca putea dupa ce a platit-o sa se puna cu flexu pe ea si sa o faca bucati; nu avea nimeni ce sa-i zica,era platita de el. daca robert nu vroia sa vada asa ceva,trebuia sa-si tina masina sa nu o vanda si atunci cu siguranta nu ajungea sa o vada in 2 pe o platforma. cu siguranta ca acel sofer ar trebui sa-i multumeaca lu robert ca totusi acea cusca din masina ia salvat viata si ca acum mai traieste e partea a 2.
deci nu cred ca aveti de ce sa-l invinuiti pe sofer ca a distrus masina. asta e. masina nu mai era proprietatea lu robert.
e adevarat, ca dupa ce muncesti atata la o masina si pui atata pasiune si suflet si pe urma sa o vezi asa e dureros, ca te doare sufletu si daca o vezi cu o aripa zgariata sau altceva,dar asta e viata.
nu toti soferii stiu sa stapaneasca o masina pe sosea; poate ca unii nu pot stapanii nici o dacie din`aia cu motor de fabrica,dar una cu un motor cum avea SGM-ul.

dj01fad 03-02-08 14:55

hai ma, nu va mai certati, si nu va mai contraziceti... parca ati avea 15 ani. gata, a trecut... hai sa ne consumam energia in alte scopuri constructive...

zGb 03-02-08 16:18

ce-i asa greu de crezut? am fost si eu inconstient de 2 ori si am mers cu 220 si 200 respectiv :)

ma rog...depinde si cu ce masina mergi cu viteza asta evident...in principiu din motive de franare

Psycho 03-02-08 17:34

ma uit si ma minunez cum va certati aiurea .. pe bune .. cred ca trebuie sa va mutati pe forum la coolgirl
1 la mana omul avea peste 18 ani deci este responsabil pentru ceea ce a facut
2 masina a cumparat-o deci era a lui in concluzie era propietatea lui si daca vroia putea sa sara cu ea in prapastie sau sa o dea la programul rabla

discutiile despre masina continua , mai bine va concentrati catre ceva productiv si poate va duce capu sa il intrebati pe robert cum a facut una alta , modificari care sunt facute cu cap nu hai sa punem un abtipild pe masina si i-a facut tuning asa ca mai incet cu cearta si asta e ...

robert si-a spus punctul de vedere pe site la pro tv asta daca e el ....

cam atata am avut de spus .. spor la commenturi .. rele , productive cum sunt ele masina este o legenda si va ramane legenda asa ca .... spor la posturi ;) care n-are ce face

Xel'Naga 03-02-08 17:35

Ideea este CUM INVATAM din aceste ACCIDENTE NEFERICITE ??
Normal ca persoana care a cumparat MASINA nu cunostea potentialul pe care il are si in primul rand limitele masini asa cum stia SGM ( Robert ) !!
Bine ca au scapat cu VIATA si sa ii multumeasca lui Robert ca datorita lui traiesc !!
Ideea cu mersul tare in oras e o prostie, daca sti unde sa ii dai si unde NU !!
Nu cred ca are rost sa dam fiecare exemple cat de repede sau incet mergem !! IMPORTANT este ca persoana care detine o masina PUTERNICA sa stie LIMITELE masini si LIMITELE SALE ca PERSOANA si atunci eu zic ca tiotul este OK ( foarte putini se pot abtine sau concentra in trafic )

BAFTA LA TOTI si sper ca anul 2008 sa nu fie atat de NEGRU ca 2007 in care au murit foarte multi prieteni si pasionati de masini ( GAM, TXA, MICUTZU ) !!

Snapy_xxl 03-02-08 18:21

Totusi, dupa cum se vede, 2008 nu a inceput chiar bine :sad: :sad:

Angel 5 03-02-08 18:53

2008 nu a inceput deloc bine :(. Oricum vreau sa adaug ceva: cred ca SGM-ul era proprietatea acelui baiat "fictiv", ce vreau sa zic este ca el i-a dat banii lui Robert si atat, fara acte, fara nimic, impozitul tot Robert il platea, asigurarea pe numele lui, etc. Daca modificarile nu erau omologate el, legal, nu avea cum sa o vanda, se vede in poze ca este cu numarul de Bucuresti. Oricum, bine ca cei doi au scapat dar in acelasi timp imi pare rau de masina.

Cat despre cei care se lauda ca au mers cu 120-180-200-220 km/h in oras, in aglomeratie vreau sa le zic doar atat, sunteti inconstienti, no offence, dar nu sunt viteze de oras, indiferent de cat de buna e masina, de cat de bine franeaza.

bulu 03-02-08 19:09

Ce s-a intamplat are si o parte buna. Arata ca o masina preparata nu trebuie preparata doar dpdv motor ci si stabilitate , frane si ROLL CAGE care i-a salvat pe cei 2. Sa nu uitam ca un alt accident in care SGM a fost implicat fara sa fie in masina a fost din cauza unei masini cu prea multi cai si pb pe partea de franare. Din pacate altii nu au fost asa norocosi.
Cand o firma scoate o masina de 100 cai si una de 150 nu va ganditi ca aia de 150 are doar motorul mai puternic ci si o gramada de sisteme de siguranta in plus.
Adevarul este ca nici nu exista circuite care fiecare sa-si testeze masinile si singura poarta ramasa este cea a orasului din pacate.
Toti vrem ceva adrenalina dar este bine sa si constientizam ce facem.
Sper ca anul acesta sa nu mai fie lafel de negru ca 2007.

ncs_balauru 03-02-08 21:20

am si eu o intrebare pentru cine cunoaste noul proprietar al sgm-ului. ii fac o oferta. daca vinde motoru sa ma anunte si pe mine ca il iau eu. rel la tel 0743795950 sau 0764898386 sau pe id-iu de mes ncs_ady4tuning . si imi pare rau pentru masina. chiar foarte rau erea o dacie unicat si nu cred ca o va uita nimen. sori daca am scris ceva gresit

ziemenz 03-02-08 21:28

Imi pare rau pentru vechiu SGM, romania e plina de "reiseri" dar de foarte putini oameni care stiu sa modifice cu adevarat o masina.
Imi pare rau ca s-a mai inchis o fila din instorie si daciuta nr 1 a disparut dintre noi :) Sper sa aibe parte de zile mai linistite pe lumea cealalta.

Ai demonstrat ca se poate, ne-ai facut mandri pe cei care conducem dacia ;)
Iti tin pumnii si sper sa nu ai probleme cu politia romana, cu rar-ul si toate institutiile comuniste.

Inca mai traim in romania si ne rugam sa se schimbe legile odata la 4 ani. Traim in tara in carea omologarea unui surub la rar este aproape imposibila, tara in care toata lumea strange din fund sa plateasca imensele taxe pentru o masina mai buna si mai sigura. Tara in care iti rupi masina prin gropile patriei si te rogi sa ajungi acasa intreg, tara in care te lupti pentru un loc de parcare in bucuresti .... tara lu` papura voda.

imi dau jos palaria in fata ta. Un om de nota 10 :)
Bafta!

Nemilosu 03-02-08 21:52

FRATILOR.
EU ZIC SA NU MAI JUDECAM CINE,CE CUM EST DE VINA
PAREREA MEA ESTE CA LECTIA CU SGM E SIMPLA
O MASINA REA CU MULTI CP "AFTERMARKET":D TREBUIE DOTATA CU SISTEME DE SIGURANTA FATA DE FABRICA
IN CAZUL DE FATA ROLL-CAGE.
CORECT ?
EU CRED CA ASTA TREBUIE SA INVATAM DIN ACEST EVENIMENT.

B 46 KTO 03-02-08 22:20

Quote:

Originally Posted by ncs_balauru (Post 1333121)
am si eu o intrebare pentru cine cunoaste noul proprietar al sgm-ului. ii fac o oferta. daca vinde motoru sa ma anunte si pe mine ca il iau eu. rel la tel 0743795950 sau 0764898386 sau pe id-iu de mes ncs_ady4tuning . si imi pare rau pentru masina. chiar foarte rau erea o dacie unicat si nu cred ca o va uita nimen. sori daca am scris ceva gresit

daca l-ar vinde nu cred ca mai poti sa scoti cine stie ce din el ... din ce am vazut in poza motorul era cam impachetat :???:

B_70_RMC 03-02-08 23:57

tin minte ca le povesteam tuturor despre aceasta masina.....pacat de ea
oricum cel mai important e ca au scapat cu viata baietii!!! si nu-l judecati pe noul proprietar....era masina lui!

All times are GMT +2. The time now is 12:48.

- Copyright 2026 4Tuning