![]() |
Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
Quote:
1 partidu lui nu mai e la guvernare 2 o sa-l aleaga lumea...pnl nu cred ca o sa mai intre in parlament decat daca face vreo alianta cu bozgorii ca pe aia ii voteaza ceva lume |
daaaaah, s-au agitat si degeaba saracii de la antena 3, libertatea si care or mai fi fost pe acolo. ma asteptam sa nu poata nimeni sa arunce. de fapt, daca ne gandim bine NICI NU AVEA CINE! :-)
|
eram sigur k asa se intampla;)...de dimineata am tot urmarit ce ati discutat.....probabil au venit vreo 4 5 baieti:))kre au plecat la randu lor:P
era o idee foarte frumoasa;)dar trebuie planificat mai ....mai bine |
deci ?? cam cati au fost?
|
cati au fost... ce? ziaristi? sau jandarmi? ca protestantii nu prea s-au vazut printre ei:-)
|
iote....itnreabal pe jhony;)
|
offff doamne si pe messenger si pe forum toata lumea ca vine ca arunca ... si au fost cativa baieti ...
|
l4ur tu tii cu ei?:-) ai parut cam ironic in ultimul post
|
cand va ganditi sa faceti ceva serios sa ziceti am inghetzat 1 ora si 20 de min am facut 4 ture de rond erau uni de la antena 3 de la realitatea si daca erau 10 15 oameni in rest treceau numai masini preparate si o tinea inainte nu oprea nu nika BV Vorbe in vant ca de facut aveti morcovu:shock:
|
Quote:
Acu platim tva si taxa de prim inmatr. In fine ne fura pe fata fara nerusinare si daca lasam dupa ei trag pielea de pe noi. Bine ca neamtu care are salar de 1000-3000 ... euro poate sa inmatriculeze ce vrea fara sa plateasca tot felu de tampenii ca la noi, la ei cu 100-200 euro ai scapat si e gata inmatriculata masina. De ce nu se scoate taxa de tot si bage numai impozit mai mare pe masini care polueaza mai mult gen Euro 0 (asa era si in Italia pe vremuri cu "superbollo" la ce polua costa de 5-10 mai mult fata de altele si asa au scapat de harburi nimeni nu mai vroia sa cumpere masini de genu si asa sau exportat in africa si cine stie pe unde)azi nu mai ezista superbollo dupe ce au scapat de harburi sa scos taxa. eu dupa legea actuala sapt viitoare trebuie sa dau a stat 50 mil pt inmatriculare , bani pt care statul nu a miscat un deget ! .i.. si tot in asa jeg si praf o sa stau ca si inainte, strazile nu se curata, dungile pe strazi nu le vopsesc, treceri de pietoni neiluminate etc se mai mira lumea ca faci accidente ... dupa un sondaj vazut pe protv suntem prima tara ca si rata mortalitatii in europa provocata din accidente rutiere. in fine a 2 zi dupa ce achit o sa fiu la avocat pt proces impotriva taxei ..... nu imi mai pasa daca pierd 10 milione ... asta in cazul care pierd. |
io sunt total impotriva taxei;)....da totusi,....dak tot au zis oamenii k se duc ca nujtiu ce....de ce nu sau tinut de cuvant?:|
|
Rusine.Rusine.Rusine!
Acasa sa stati si cand v-or pune taxa ca sa va pishati! |
Quote:
|
la-m vazut doar pe baiatu cu o octavia parka albastra in parcare si mai erau ceva pe acolo eu eram cu hanoracu calben cu negru mau fugarit gardieni aia de 3 4 ori a zis sa stau pe partea cealanta Fuck:twisted:
|
aj vrea sa stau j eu cateva zile in bucuresti...sa vad cum e un oras aja mare....k valcea ...pff.....e frumos dar cam mic
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning