Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/65296-1-februarie-poti-manifesta-impotriva-taxei-auto-piata-victoriei.html)

Sindrom 01-02-08 21:18

Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1329132)
oricum e clar ca nu mai ajunge basescu sau tariceanu la putere...acum sa vdm ce-o face PSD...daca o sa fie...una pestea alta fuserati la guvern ?:)

ce treaba are basescu cu taxa????
1 partidu lui nu mai e la guvernare
2 o sa-l aleaga lumea...pnl nu cred ca o sa mai intre in parlament decat daca face vreo alianta cu bozgorii ca pe aia ii voteaza ceva lume

johnyxp 01-02-08 21:25

daaaaah, s-au agitat si degeaba saracii de la antena 3, libertatea si care or mai fi fost pe acolo. ma asteptam sa nu poata nimeni sa arunce. de fapt, daca ne gandim bine NICI NU AVEA CINE! :-)

L4uR 01-02-08 21:28

eram sigur k asa se intampla;)...de dimineata am tot urmarit ce ati discutat.....probabil au venit vreo 4 5 baieti:))kre au plecat la randu lor:P

era o idee foarte frumoasa;)dar trebuie planificat mai ....mai bine

andrei_400 01-02-08 21:29

deci ?? cam cati au fost?

johnyxp 01-02-08 21:34

cati au fost... ce? ziaristi? sau jandarmi? ca protestantii nu prea s-au vazut printre ei:-)

L4uR 01-02-08 21:35

iote....itnreabal pe jhony;)

Daniel_Toa 01-02-08 21:35

offff doamne si pe messenger si pe forum toata lumea ca vine ca arunca ... si au fost cativa baieti ...

johnyxp 01-02-08 21:43

l4ur tu tii cu ei?:-) ai parut cam ironic in ultimul post

Man3l3 01-02-08 21:44

cand va ganditi sa faceti ceva serios sa ziceti am inghetzat 1 ora si 20 de min am facut 4 ture de rond erau uni de la antena 3 de la realitatea si daca erau 10 15 oameni in rest treceau numai masini preparate si o tinea inainte nu oprea nu nika BV Vorbe in vant ca de facut aveti morcovu:shock:

xile 01-02-08 21:48

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 1328954)
din pacate ACR de data asta ACR se implica. mai nou ofera asistenta legala si juritica pt cine vrea sa dea statul in judecata pt taxa auto.

cum adica din pacate? bine fac ca se implica ca astia ce omoara cu taxele, e mai rau in momentul de fata ca acu 3 ani cand plateai numai tva si era cu minim euro 3 , ..... pe vremea respectiva tva se lua numai de la persoana fizica (omu de rand) si nu mai vedeai banii, in schimb daca luai pe firma recuperai tva .

Acu platim tva si taxa de prim inmatr. In fine ne fura pe fata fara nerusinare si daca lasam dupa ei trag pielea de pe noi.
Bine ca neamtu care are salar de 1000-3000 ... euro poate sa inmatriculeze ce vrea fara sa plateasca tot felu de tampenii ca la noi, la ei cu 100-200 euro ai scapat si e gata inmatriculata masina.

De ce nu se scoate taxa de tot si bage numai impozit mai mare pe masini care polueaza mai mult gen Euro 0 (asa era si in Italia pe vremuri cu "superbollo" la ce polua costa de 5-10 mai mult fata de altele si asa au scapat de harburi nimeni nu mai vroia sa cumpere masini de genu si asa sau exportat in africa si cine stie pe unde)azi nu mai ezista superbollo dupe ce au scapat de harburi sa scos taxa.

eu dupa legea actuala sapt viitoare trebuie sa dau a stat 50 mil pt inmatriculare , bani pt care statul nu a miscat un deget ! .i.. si tot in asa jeg si praf o sa stau ca si inainte, strazile nu se curata, dungile pe strazi nu le vopsesc, treceri de pietoni neiluminate etc se mai mira lumea ca faci accidente ... dupa un sondaj vazut pe protv suntem prima tara ca si rata mortalitatii in europa provocata din accidente rutiere.

in fine a 2 zi dupa ce achit o sa fiu la avocat pt proces impotriva taxei ..... nu imi mai pasa daca pierd 10 milione ... asta in cazul care pierd.

L4uR 01-02-08 21:53

io sunt total impotriva taxei;)....da totusi,....dak tot au zis oamenii k se duc ca nujtiu ce....de ce nu sau tinut de cuvant?:|

EvLSant0S 01-02-08 21:53

Rusine.Rusine.Rusine!
Acasa sa stati si cand v-or pune taxa ca sa va pishati!

EvLSant0S 01-02-08 21:54

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1329065)
e 9 ...nu te-ai mai dus???

Ba da cumetre,eu m-am dus, tu ? unde erai ? Stai acasa si comentezi pe net, mai taci dreaq din gura.

Man3l3 01-02-08 21:57

la-m vazut doar pe baiatu cu o octavia parka albastra in parcare si mai erau ceva pe acolo eu eram cu hanoracu calben cu negru mau fugarit gardieni aia de 3 4 ori a zis sa stau pe partea cealanta Fuck:twisted:

L4uR 01-02-08 22:07

aj vrea sa stau j eu cateva zile in bucuresti...sa vad cum e un oras aja mare....k valcea ...pff.....e frumos dar cam mic

All times are GMT +2. The time now is 10:27.

- Copyright 2026 4Tuning