Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere auto (https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto.html)
-   -   Fac La Comanda Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto/64865-fac-comanda-subwoofere.html)

CLAUDIU_URBAN 21-09-08 20:57

Re: Fac La Comanda Subwoofere

lu andreiu iam raspuns pe theadu lui , iar tie ti-am dat pm .

Ingerasul99 25-09-08 14:44

Salut Claudiu, mi-am cumparat un SAL sqp 2540 si il am intr-o cutie sealed , ce cutie mi-ai recomanda pt el?

bimmer_7s 25-09-08 15:47

salut sunt george. Am un sub JL Audio 12w7 si vreau sa ii fac o incinta de 66 de litri. si cutia arata cam asa https://www.youtube.com/watch?v=f079hmdV07Q. crezi ca poti sa faci acest gen de cutie? si daca da cam la ce pret crezi ca ma duce. mersi si astept raspuns.

CLAUDIU_URBAN 25-09-08 17:33

3 Attachment(s)
inca un membru no speed limit (ema_siera) multumit cu o incinta facuta de mine pt 2 mtx t5512-44 . alexandru la difu tau (sal) din pacate nu gasesc parametri , eu zic sa incerci o incita bass reflex . bimmer_7s din pacate nu merge linku , mai bine pune direct o poza cu proiectu sau un link bun . noroc .

Barosanu 25-09-08 21:55

1 Attachment(s)
Salut Claudiu! Numele meu este Bogdan!
Am un amplificator Ground Zero Titanium GZTA 2.500TX (1x500W in 2 Ohmi) si vreau un subwoofer si o incinta pentru acesta dar nu stiu ce sa aleg:
-Ground Zero Radioactive GZRW 12XD-AL sau Alpine SWR-1222D? Banuiesc ca Ground Zero Radioactive GZRW 30SPL este prea mare si n-are nici un rost sa ma complic!
Preblema este urmatoarea, incinta de la unul din aceste difuzoare trebuie sa intre in portbagajul unei dacii berline care are si instalatie GPL. Ce zici intra vreuna din incinte?
Bineinteles ca tubul si amplificatorul or sa zboare de acolo!

ema_sierra 27-09-08 14:18

Cu toata increderea il recomand pe Claudiu...le are omu'....

Barosanu 27-09-08 14:21

Stiu ca le are ... altfel nu apelam la el! 8)

CLAUDIU_URBAN 09-10-08 00:37

10 Attachment(s)
hai sa mai prezint ceam mai lucrat si eu sa nu zica lumea ca am stat degeaba : poza 1 cerere mare de inele MDF in ultimul timp , poza 2 si 3 o parte din incinte pt firmele cu care colaborez , poza 4 un alpine swr12 pt un vechi client , poza 5 2alpine sws1223d pt o firma cu care colaborez demult , poza 6 un band pass , poza 7 un band pass cu 2 kenwood , poza 8 ultimu brutus luminat , poza 9 si zece , aici vine surpriza , 2 proiecte la care am muncit 5zile dar o sa va arat doar difuzoarele momentan , incintele in urmatorul post . adica maine .

florynvl (X29 ZMT) 09-10-08 19:29

salut, faci rost si de difuzoare ? ma intereseaza si pe mine un magnat xpress 15 cu tot cu incinta cat ma costa.

bimmer_7s 10-10-08 09:43

claudiu fa o poza si pune-o pe site si la jl audio care l-ai facut pentru mine ca da bine :lol:

CLAUDIU_URBAN 10-10-08 10:47

10 Attachment(s)
florinvl ai pm . jl audio 12w7 ( pt cunoscatori ) am muncit cu placere la acest proiect mai ales ca nu afost un bass reflex , ci a fost un band pass de ordinul 4 care include si plexiglass la ambele camere . poza 1 a sosit difuzorul cu viza de state :-) , poza 2,3,4,5 dupa taierea placilor de mdf corespunzatoare proiectului se incepe incleierea lor si prinderea cu holsuruburi , poza 6,7 se prinde fata pt difuzor intarita cu un inel din mdf , poza 8 prinderea difuzorului in incinta , poza 9 , 10 incinta terminata . tin sa precizez ca pozele mele sunt aproape toate micsorate de vreo 10 ori , calitatea reala fiind mult mai mare .

CataNOS 11-10-08 23:44

Arata beton!
Spor la treaba in continuare!

P.S. S-a lasat Helix-ul meu dupa rodaj, se aude intr-un mare fel in incinta facuta de tine. 8)

CLAUDIU_URBAN 14-10-08 16:29

imaginea ca imaginea dar sunetul .... e prea jmecher . ma bucur ca esti multumit de incinta . noroc.

FreedomFighter 15-10-08 12:01

salut,mi-ar trebui si mie un sub de 50l cu un ground zero de 250-400w RMS cu un amplificator pt ea.ms mult;)

CLAUDIU_URBAN 15-10-08 20:18

8 Attachment(s)
FreedomFighter ai pm . tin sa multumesc lui starter666 , costi cu magnatu , si fredi cu pioneerul pt intelegere , adi xtc incinta ta e gata mai am sai pun plexiglassul maine si te sun . pun poze cu stalpi de renault clio , si maine sau vineri cu super incinta pt 2 hifonics atlas care se vor putea vedea sambata la romexpo . ne vedem acolo , in numar cat mai mare ca avem vreme frumoasa .

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning