Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   CUTREMUR NSL Sei propune excluderea lui Florica (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/6457-cutremur-nsl-sei-propune-excluderea-florica.html)

WannaDie 07-07-05 22:32

ca sa vada adevarata fata a unora pe care altii \"am\" vazut-o de ceva vreme .... sa faca lumea de pe acest forum sa revina cu picioarele pe pamanat .... oricum voi aveti cel mai mult de pierdut in urma \"retragerii\" lui Florica.....multi il vor urma....
Florica iti urez bafta in ceea ce vei face cu noul club si asa ....eu si sincer cred ca si multi altii din vestul tarii te voi/vom sustine in ceea ce faci....daca ai nevoie de ajutor apeleaza la cluj cu incredere :D si cred ca si la restul din vest....
p.s. \"Dictatura\" LR in cursele romanesti e din ce in ce mai aproape de sfarsit....chiar daca apeleaza la tot felul de metode mai mult sau mai putin ortodoxe unii ...(p.s-ul e o parere personala)

Bafta la toti cei care merita .....la restu........ mai bine tac :P

F_L_R 07-07-05 22:48

-Acept multa umilinta de la acesti oameni de mai bine de o saptamana , dar as prefera sa fiu calcat in picioare de membrii ex NSL decat de ei.
-Poate nu a-ti inteles ceva. Inca traiesc !!!! Ganditi-va ca norii adunati in aceasta furtuna se aduna deasupra voastra. Lasati viata sa mearga inainte a mea a ex NSL-ului.

GolfuletzS 07-07-05 22:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Acept multa umilinta de la acesti oameni de mai bine de o saptamana , dar as prefera sa fiu calcat in picioare de membrii ex NSL decat de ei.
-Poate nu a-ti inteles ceva. Inca traiesc !!!! Ganditi-va ca norii adunati in aceasta furtuna se aduna deasupra voastra. Lasati viata sa mearga inainte a mea a ex NSL-ului.

-ti`am mai urat Bafta :D dar inca un \"Bafta\" nu strica
-ai grija de tine si ai grija pe cine alegi sa fie langa tine
-unii oameni au aratat ca nu au fost langa tine
-Florian 90% din membrii NSL te sustin
-Cu multa sitma si respect pentru Florian !

SEBASTIAN 07-07-05 23:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"

Ce placere ai sa pozezi in victima!
Sti cum e cu zicala aia hotul striga hotii?
Ti se cam potriveste daca schimbam furtul cu umilinta, calcatul in picioare.
Revino-ti omule!
Tu singur te faci in toate felurile sau spui asta si arunci pe altii.

F_L_R 07-07-05 23:13

-Poate oamenii sunt chiori???????? Victima nu voi fi decat odata in viata asta si asta la sfrsit. Dar chiar nu vezi ca oamenii nu sunt orbi. Vorbim si ne schimbam replici pe 2 Forumuri. Chiar nu vezi ca 1 (unul) post nu-ti da dreptate nici tie nici celor 2 . Cat mai antrenam aceste discutii ?
-Discutiile sunt inutile si cu rezonanta doar pentru tine. Eu Florica am sa las totul sa merga de la sine. Daca continui o vei face singur cum defapt o faci si acum.
-O seara placuta i-ti doresc!

SEBASTIAN 07-07-05 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WannaDie\"
ca sa vada adevarata fata a unora pe care altii \"am\" vazut-o de ceva vreme .... sa faca lumea de pe acest forum sa revina cu picioarele pe pamanat .... oricum voi aveti cel mai mult de pierdut in urma \"retragerii\" lui Florica.....multi il vor urma....
Florica iti urez bafta in ceea ce vei face cu noul club si asa ....eu si sincer cred ca si multi altii din vestul tarii te voi/vom sustine in ceea ce faci....daca ai nevoie de ajutor apeleaza la cluj cu incredere :D si cred ca si la restul din vest....
p.s. \"Dictatura\" LR in cursele romanesti e din ce in ce mai aproape....chiar daca apeleaza la tot felul de metode mai mult sau mai putin ortodoxe unii ...(p.s-ul e o parere personala)

Bafta la toti cei care merita .....la restu........ mai bine tac :P

Am sa va dau cateva crampeie de replici ale lui Florian fata de unii si altii si sa-mi spuneti cand vorbea serios Florian acum sau atunci?

Forum: Starea curselor auto Posted: Sun Jan 30, 2005 9:42 pm Subject:
-Domnule Micutu. Sa-mi fie rusine????? de ce ,de adevar???NICIODATA!!!
-Eu nu sunt murdar cu nimic fata de oameni....probabil cei de la mr i-mi poarte pica ca nu au putut participa la o cursa...asta ...

Forum: Starea curselor auto Posted: Fri Jan 28, 2005 1:52 pm Subject:
-Nu ai cum sa scrii altceva Bogdane.........esti un mr-ist.
-Este normal sa nu-ti sa nu halesti adevarul. Eu am avut puterea sa spun cine de la NSL a fost acolo. Tu ......nimic ....ai vostri ....nimi ...

-DA RAMAN RESTRICTIILE PE CARE LE STITI VOI ASTIA DE LA MR!!!!!!!
-Munca si banii nostri sunt in slujba oamenilor adevarti!!!
-NSL va substine in continuare eforturile Legal Racing !!!
-Suntem o e ...

Forum: LifeStyle & (I)legale & intalniri Posted: Sun Jan 16, 2005 6:24 pm Subject:
La Sectia 22 din Drumul Taberei masina de serviciu a Comandantului (Dacia Solenza) Albastra fara insemne ale Politiei poarta un Stiker pe care scrie << No Speed Limit>> binenteles dat de m ...
Replies: 37
Views: 928
Forum: CURSELE SI TUNINGUL IN MASS MEDIA Posted: Sun Jan 09, 2005 3:05 am Subject:
Dar..........he he he .....sforaitul in public nu se pedepseste!!!!!!!!! Poate ca realizezi Luciane ca drumul era cel gresit din toate punctele de vedere. Sunt satul de ciuperci aparute dupa ploaie si ...

SEBASTIAN 07-07-05 23:27

Nu voi ceda nici o data in fata evidentei, cum ramane cu replicile tale atat de picante?

Replies: 17
Views: 443
Forum: Starea curselor auto Posted: Sat Dec 18, 2004 6:00 pm Subject:
-NSL va ramane langa Legal Racing in orice imprejurare creeata!
-Stim sa impartim si binele si raul. Cand va fii rau pentru LR va fi si rau pentru noi .
-Consider colaborarea dintre cele doua Asocia ...

Replies: 31
Views: 780
Forum: Comunicate cluburi Posted: Fri Dec 17, 2004 12:00 am Subject:
Tata ce nu intelegi ??? Retardul este in floare. Si alti retarzi se bucura cand vad ca a mai venit unul de-al lor. Pe scurt: Ce va bate-ti capul cu toti tampitii?

@Nos@ 07-07-05 23:29

Astea toate au trecut!Acum ei s-au inpacat!Cand esti certat sau suparat pe cineva atitudinea fata de acel cineva nu poate fi buna,logic nu! :wink:
Acum ei s-au inpacat, au avut puterea sa se inpace...nu ca altiii! :wink:
Trecutul negru nu mai conteaza! :wink:

SEBASTIAN 07-07-05 23:34

Lista asta a posturilor de care Florian a uitat e inca lunga.

Inca o proba de instigare la \"pace\" data de cine altcineva decat Florian?

Replies: 8
Views: 253
Forum: Comunicate cluburi Posted: Fri Nov 26, 2004 2:19 am Subject:
Cine mai vorbeste despre PACE? Nimeni!!!!!! Nu exista pace si nici nu va exista.Mai stai si tu noaptea pe strazi sa vezi ce spune lumea!!!!!! Daca la 10:00 esti la nani nu ai de unde sa stii!!!!!

Replies: 104
Views: 2808
Forum: Starea curselor auto Posted: Fri Nov 26, 2004 1:36 am Subject:
Cine sa ia masuri Gabi? Lucian?????? ma faci sa rad....el le tine palma si oamenii il f*** in gura pe strada. Spunei lui cuvintele astea .....crede? I-si face dusmani din noi aiurea si lumea-i spala f ...

Replies: 104
Views: 2808
Forum: Starea curselor auto Posted: Fri Nov 26, 2004 1:15 am Subject:
Avea stiker cu MR si acum la dat jos. I-l cunosc si i-l ingrop cu tot cu spatele lui!!!!Nu mai vorbiti prosti. Vorbeste cand ai dreptate nu-ti pune popoul in joc aiurea.
-Poate nu vine din spate dar ...

SEBASTIAN 07-07-05 23:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"@Nos@\"
Astea toate au trecut!Acum ei s-au inpacat!Cand esti certat sau suparat pe cineva atitudinea fata de acel cineva nu poate fi buna,logic nu! :wink:
Acum ei s-au inpacat, au avut puterea sa se inpace...nu ca altiii! :wink:
Trecutul negru nu mai conteaza! :wink:

Foarte frumos!
Asta am spus si eu am deschis chiar un topic sugestiv denumit: RECONCILIERE.
A fost stupid sa te afli la distanta de 600km sa afli ca l-ai lasat cu pozia care reiese din posturile de mai sus, sa-i ti isonul si ca s-a impacat.
Foarte bine a facut, dar voi nu intelegeti ca prin tradare ne se face treaba?
Trebuia sa ne spuna si noua sa ne convinga ca are dreptate desi noi stiam mai bine ca el asta.
Din respect l-am urmat in acest razboi orb.

F_L_R 07-07-05 23:43

-Ce astepti sa ma cert cu tine......ha ha ha !!!!!
-Cand dai cu batu in .....ai mari sanse sa te murdaresti pe pantaloni.
-Dar spectacolul este pe cinste. Interesul e mareeee :paper:

@Nos@ 07-07-05 23:47

Stiu foarte bine cum s-a intamplat!In ziua cad au fost curse la Timi cand am ajuns noaptea acasa am vazut treaba cu inpacarea si m-am bucurat foarte mult!Certurile nu sunt bune! :wink:
Si sincer...Sebastian, spunemi si mie de ce va spalati rufele in public?
Treburile astea nu se rezolva aici...ci in strada..fata in fata!Hai sa nu mai dezgropam mortii.... :wink:

Gratzian 07-07-05 23:49

cred ca orice despartire sau divort, poate fi facut si in maniera diplomata
nicaieri, niciodata, faptul ca cei 2 isi sparg capetele nu a facut ca despartirea sa fie mai usoara, nu? sau sa o intoarca de la tribunal.
divortul poate exista si in mainiera politicoasa, nu?
cei 2 isi strang mainile, se despart fiecare pe drumul lui, si sa lasam faptele sa vorbeasca

SEBASTIAN 07-07-05 23:52

Incercam sa va arat cum sar unii din lac in put.

Replies: 120
Views: 2128
Forum: Tot ceea ce nu poate fi incadrat Posted: Tue Nov 16, 2004 1:05 am Subject:
Ba ce e asta club de bodegari? Soferii adevarati nu beau niciodata!!!!!
L O L : )))

Replies: 704
Views: 15290
Forum: Midnight Racers Posted: Sat Nov 13, 2004 4:16 am Subject: Re:
Frate, tu ma faci sa ma urc acum in masina sa-ti fac o vizita...
Eu te-am intrebat ceva la obiect si tu ma injuri de mama???
Esti prost sau te prefaci?
Raspunde la ce te-am intrebat, nu mai aburi l ...

Nu cred ca l-a obligat cineva sa scrie si mai ales cu atata patos replica urmatoare:
Replies: 58
Views: 1618
Forum: Comunicate cluburi Posted: Wed Nov 10, 2004 6:53 pm Subject:
-Deci sub numele de MR nu intra nimeni la curse. O varianta : )))) sa se inscrie in 4SS. )

F_L_R 07-07-05 23:56

-Ia cauta-le pe ale tale acum.....
-Eu m-am plictisit deja . Mai cauta le vad maine, hai pa !!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning