Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

ZooM-ZooM 09-09-05 01:41

pai intreaba pe careva care si-a facut la dacie/oltcit in 4 prezoane.eu nu ii stiu pe aia din CT,voi tre sa stiti...ca doar va strangetzi in port...sau mai stiu eu p unde :roll:
ps:eu am crezut ca dai alte gauri in butuc (si treci la prezon modern :lol: )....la jante le strici toata rezistenta daca mai dai alte 4 gauri....zic eu :roll:
sa ne dai detalii ce si cum a iesit :wink:

DaciaMustang 09-09-05 13:21

cei care si-au facut la dacie/oltcit cu 4 prezoane banuiesc ca au folosit butuci de nova sau flanse...io nu vreau flanse, tico este o masina foarte grea :D si mi-e frica sa nu cedeze la viteze mai mari de 170km/h :D
ce sunt alea prezoane moderne? cumva alea tip surub care se infileteaza in butuc? io am ca la dacie
asa am de gand sa fac, tai suruburile existente si ma duc la strungar sa-mi dea alte gauri in butuci si sa-mi faca filet cu tarodul...prezoane cred ca mai bine cumpar din comert si pun strungarul sa-mi faca filet dupa ele....
pun poze cand vor fi montate pe masina

ZooM-ZooM 09-09-05 14:26

dap,alea care se infileteaza :wink:
nu neaparat au folosit flanse sau butuci de nova....am auzit la un nene cu oltcit ca si-a dat gauri in butucu de oltcit...
in fine,vezi tu cea mai buna solutie :roll:

valib 09-09-05 19:50

da, se pot da gauri in butucii existenti...da ai grija la ce 'mester' te duci...ca trebuie sa fie centrate noile prezoane....

DaciaMustang 11-09-05 23:32

problema la tico este ca nu are nici un fel de sistem de centrare sau sustinere in afara de prezoane...la alte masini o parte din greutate se tine pe buza aia circulara de la butuc...la tico nu exista asa ceva, butucul este drept

valib 12-09-05 19:07

bine...dar meseriasul trebuie sa faca niste masuratori...nu iti amplaseaza prezoanele numai asa...cum ii vine lui.
asa ca vezi la cine te duci....ca daca nu lucreaza bine....te-ai scos cu 2butuci noi:))

DaciaMustang 12-09-05 21:17

1 Attachment(s)
sper sa faca treaba buna...dar deocamdata mai astept fonduri, ca fara un milion nu scap cu montajul...nu mai pun la socoteala ca trebuie sa umflu aripile ca sa pot merge cu masina pe strada, ca altfel la prima denivelare... :cry: :cry: :cry:
am curatat o janta astazi (incepusem sa o curat in alta zi, dar nu facusem nici jumate) in poza apare janta curatata langa una necuratata...diferenta intre ele este...2 ore de munca :lol:

codrin44 12-09-05 22:11

astea-s jante invartite de capri :D !
unul rosu in special.nu?

DaciaMustang 12-09-05 22:42

da, exact, unul rosu din constanta :D

aleks 13-09-05 09:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
astea-s jante invartite de capri :D !
unul rosu in special.nu?

tu le stii pe toate de prin tzara? :lol:

DaciaMustang 13-09-05 19:18

pai le cam stie pe toate, ca au un forum al lor baietii (si fata) cu ford capri

DaciaMustang 15-09-05 16:25

4 Attachment(s)
:D how ya like me now? :D
bara o las neagra pana fac capota si bara spate
dupa ce termin totu schimb \"culoarea\" \"masinii\"

NEo007RX4 15-09-05 16:33

hehe, cand o vopsesti, sa-i faci plafonul negru :D

topser 15-09-05 16:41

si capota :D
pacat ca nu se vede mare lucru ..:( oricum a iesit misto ! felicitari ...

DaciaMustang 15-09-05 22:04

neo007rx4, nu las nimic negru ce dreq? da acum n-am vrut sa fac bara alba pentru ca oricum schimb culoarea masinii in 2-3 luni si n-are rost sa mai dau 700 mii aiurea....vopseaua neagra a fost cadou de la vopsitor ;)
later edit: merci topser!

All times are GMT +2. The time now is 01:51.

- Copyright 2026 4Tuning