![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Quote:
|
da, io recunosc nu sunt un as mai ales ca sunt la inceput....si sa nu uitam ca seatul are sistemul de control al tractiunii si derapeaza foarte putin spre deloc, ideea e ca pe parcurs vin din spate...la mine daca plec la 2000 rpm da scartz are cuplu mare si da putere mare la roti tre sa plec mai controlat, mai tre sa studiez masina sa nu uitam si experienta baiatu cu seatu are probabil sute de curse io...sunt la inceput...dar sunt tanar:D invat:P, totu se invata ca nu m-a nascut mama la volan, cu fiecare cursa mai ma perfectionez...dar...mai e mult pana departe...am rabdare si invat usor usor
|
tin sa mentionez ca toti cei care se dau decupleaza controlul tractiunii :) .. daca pot ... ideea e ca , controlul tractiunii nu te ajuta sa pleci mai bine ci iti da in nas.
|
scuza-ma , dar nu pot sa cred ca fara sa cunosti unele aspecte elementare provoci diferite masini. nu mi-o lua in nume de rau, dar pui in pericol existenta participantilor la trafic.
-tractiunea spate e un avantaj la plecare -controlul tractiunii este bullshit daca te dai cu el cuplat -nici daca masina ar avea zece matri, transmisia nu ar pierde timpul la plecare ( nu-mi vine sa cred ca scriu asta) |
Omul e incepator, a scris si el, mai are de invatat, experienta vine odata cu practica, o sa se mai dea, o sa invete sa plece si atunci o sa vedem ce si cum, care fuge mai tare. Pana atunci multa bafta si capu' jos ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am zis ca am delay, doamne fereste, nu im vine sa cred la ce se ajunge.... hai sa incheiem subiectul...
|
Quote:
PS schimba si u titlul la Thread pt ca a ta nu are in veci 110 cai....:lol: 160 pe putin |
:))) Aia cu capul jos nu era pt tine, ai inteles gresit, pt ca insemna feriti-va de belele, in fine vad ca ai inceput sa te superi. Titlul nu conteaza, cine vrea sa se dea se intereseaza ce si cum. Seat-ul este al lui AVY am specificat ca a scris la inceput de pe contul meu. Asteptam deznodamantul 160 vs 230, care are caii mai odihniti :)
|
abea astept io ma duc acum sa le dau la ai mei ovaz:D sa creasca mari
PS nu am inteput sa ma supar dar credeam ca e pt mine....faza aia.... vi vineri? |
Quote:
|
Vinerea plecam acasa, cred ca ramane pe saptamana viitoare, tre sa vb intre noi si vedem ce facem. Ne auzim dinainte cu vreo 2 zile
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning