![]() |
Re: E30 - 325 turbo
6 Attachment(s)
[QUOTE=RED_LAF;1483556]
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si dupa masina nu sa mai putut lua nimic?
|
emile..... bine ca ai scapat cu viata......
oricum pacat de masina ... cand m`ai dat prima data cu ea :D atunci pe zi in dr taberei .... sti ca am ramas :O tragea intr`un mare stil life go one without car...... ;) |
nasol....bn ca nu ai patit u nik... fieru se face..
|
Quote:
|
sincer imi pare nespus de rau... imi placea masinutza asta cum era facuta, mult de tot... finutz si fortza... bine ca nu a-ti patit ceva, asta e important... va salut si numa` bine
|
vec-ule cum putea sa arate tigaia in vremurile ei bune ... superba superba masina !!! ... oricum bine ca nu ai patit nimic ... !
|
Mare pacat... dar tot odata si mare noroc ai avut... Ursu era de nota 10...
|
pfoai... la cum arata masina trebuie sa fii foarte fericit k ai scapat.. dak loveai pe partea ta erai terminat, in fine ai relatii acolo sus si mare pacat de masina.
Bafta! |
Foarte nasol momentul... bine ca ai scapat cu bine...
|
Veculetzule, cand te gandeshti ca vineri seara trebuia sa vii la Ploiesti sa mai stam de vorba ca baietzii...
Bine ca n-ai patzit nimic fratele meu! Da-l in ma-sa de fier! Tu sa fii sanatos! Oricum, retzeta e la tine! Slava Domnului ca n-ai patzit nimic! Si... cum zice toata lumea, ai avut zile frate-meu! |
Necazul Unora Bucuria Altora.................................pacat Fiindca Tragea Int
nu stiu daca exista cineva care sa se bucure ca s-a intamplat asa,ca s-a facut masina praf.credeti ca mai conteaza cum tragea???important e ca emil printre noi si e si sanatos,capu sus si tot inainte
|
Re: Necazul Unora Bucuria Altora.................................pacat Fiindca Tragea
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning