![]() |
Re: Crazy Team Racers
In data de 19 iulie la Targu Secuiesc se vor tine curse de accelerare cu ocazia zilelor orasului....stiu ca grupele se vor face in functie de cai-putere(o sa revin cu grupele dupa ce primesc mail de la auto-crono).
Onestiul va participa cu cateva masini(Vectra A 2000cm-150 cp,Bora 1.9 TDI +soft-120 CP,Audi A4 176 Cp 4motion,Clio 1.2 16V-75 cp,Golf 3 1,8-90CP,Passat-131 CP,Golf 3 1.4,Cielo 1.5 16V-90 CP,Bora 1.9 TDI -90 CP+poate inca cateva) Eu zic ca e un moment bun de a ne intalni toate cele 3 filiale la un loc (Baia MAre Bucuresti Onesti)...asa ca astept niste raspusuri la propunerea mea. |
categoriile sunt dupa capacitate cilindrica:
Categoria N1 – sub 1500 cmc Categoria N2 – intre 1501-1800 cmc Categoria N3 – intre 1801-2500 cmc Categoria N4 – intre 2501-3500 cmc Categoria N5 – peste 3501 cmc Categoria N6 - AWD -indiferent de capacitate, Motoarele dotate cu turbo ajutat de compressor, motoare cu sistem NOS programul de curse 27 iunie pe 402 m Sf. Gheorghe nu e postat pe seit pt ca inca nu au iesit avizarile 19 iulie pe 170 m Tg. Secuiesc 30 august pe 402 m Tg. Secuiesc astea sunt informatiile care le-am primit prin mail de la autocronos. |
29 Attachment(s)
cateva poze de saptamana trecuta....restul maine ca nu mai am baterie la calculator..enjoy
|
21 Attachment(s)
Inca cateva poze de la Baia Mare :D
|
ce se completeaza filialele Baia Mare si Onesti...voi va bazati in principal pe curse :workout::workout::workout:, in timp ce noi ne bazam pe car-styling si audio....:headfones:headfones
Asa facem un club full-option :pistoles::pistoles::2gun::2gun:Sa traim,sa inflorim Cupe multe sa primim:2gun::2gun::pistoles: :drunk::drunk::drunk: |
Bun asa baietii! La cat mai multe masini si membri!:D
|
Quote:
|
K@[email protected] de sambata asta?
|
5 Attachment(s)
Intalnirea CTR Onesti din 20.06.09:D
|
din cauza ploii de azi dupa-amiaza au fost doar 3 Golfuri 3 la intalnire....pe care o sa le puna K@mik@ze
|
7 Attachment(s)
2 Poze amarate de la intalnirea CTR:D
|
Quote:
|
nop...eu am primit mail cu datele despre curse...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning