![]() |
1 Attachment(s)
Asta e un aurolac pe care l-am pus sa suga pul@ Statuii Discobolului din fata Salii Sporturilor din Constantza ...
Ha ha ha ha ha ha Ha !!! |
Sunteti niste dementi clar !!!!
|
Re:
Quote:
Intra la topiul CE TRAZNAI FACEM CAND ERAM MICI si ai sa citesti acolo ce nu ti-a trecut prin cap pana acum ... ( si nu e glontzul !!!) . :peace: |
ahhahahaha a ajuns Vasile vedeta .,.. e pe internet ... sad`ule sa vb si cu iuli sa le bage si el pe alea .. hahahah si alea cu bataie .. cu boshcetaru` ala si cand s`a manjit pe fatza ... hahahaha am ras de m`am cracanat ... pacat k nu s`a aruncat in cap sa`i facem poza`n aer ... hahahahahaahha :mrhappy: :rockon: si cate si mai cate .. nici nu`mi mai aduk aminte cate a facut shaw cat am stat acolo :))
|
:drunk: mai e faza cu .. ahhahaah ma doare burta de ras .. cand ati trimis`o pe tov mea in mashina k omu` era pus pe treaba ; era cu carnatu`n mana .. hahahahahah
|
Bah fratzilor aveti nevoie de asistenta psihologica... :P :P :P
|
Re:
Quote:
:twisted: :twisted: :twisted: Sa vezi ce poze o sa mai apara aici !!! Cum dadea omu' gheara ( facea o mana .. era cu carnatzu' in fapt ) , cum s-a batut cu un boschetar , cum a baut pishat dintr-o sticla , cum si-a bagat sticla de cola in cur , cum s-a manjit cu negreala de la toba pe fata de ziceai ca e Rambo 281 , si multe altele !!! HA HA HA !!! Nici nu vreau sa ma gandesc !!! Asta ca sa nu zici ca am mancat *** cand am zis ce am zis la Ce prostii faceam cnd eram mici ! P.S. : Le facem si acum !!! :peace: |
hahahahah X- ray ... ai luat restu de poze ??? tre sa le vedem ... :)
|
1 Attachment(s)
...
|
:) :) cum puii mei a ajuns ala acolo ma??:):)
|
lol dak citesti articolul ala minuscul (la propriu) cica in timp ce ofiteru Marmota Aurie facea o inspectie a masinii, aceasta a intrat singura in marsarier si a vrut sa sara.. ce vrei, uneori se mai satura si masinile de soferi, nu numai astia de ele
|
1 Attachment(s)
De la N0namee: PREA TARE!!!
|
daca e intradevar reala....chiar ca e mult prea Tare!!!!
|
3 Attachment(s)
Ce sa fie prea tare ma ? Poza asta ???
Nu e tare deloc ! E Bheeeeeeeeeeeeeeeeeeeton !!! Sa mor daca nu am zis : MoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaaaaaaaaaaa !!! Nu se poate asha ceva ... E SUPER !!! Ha ha ha ... Ala de pe scara era pishat si cacat la cur ... !! :peace: Dar de astea ce spunetzi ??? |
stie careva continuarea pozei alea cu rechinu` si elicopteru`?? l-a luat rechinu` in gura.. sau a scapat ca printre dintii rechinului ? ?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning