![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
un raspuns la postul meu se poate ? :D
|
si la al meu:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu vopseaua mea sau a voastra? ca mar cam interesa....
|
Quote:
|
zimi daca te ocupi si cu umflarea aripilor
|
Quote:
|
joi ma duc cu ea sai umflu aripile..unde trebui sa vin sa vb cu tine de vopsit..un pret ceva poti sami dai...asa in mare
|
Salut man, o estimare si pt bestia asta? Reconditionare totala si vopsea calitate superioara:) Pt. bara fatza m-am gandit sa-i pun una originala. Mai multe poze la http://Livesexfreechat.com/golf/
|
Quote:
|
Quote:
Oricum multumesc inca o data pentru sfat. ;) Jos palaria. Marea majoritate se grabesc sa ia banii si nu prea tin la calitate. Din pacate pana acum, la mine, cel care mi-a vopsit toate reperele puse extra pe masina, nu a reusit macar unul singur sa il scoata fara defecte..toate au ori praf, ori bule ori nuanta e gresita.... asa ca in momentul in care voi mai avea retusuri/vopsitorie cu siguranta te voi contacta. Numai bine. |
Salut driftingcalibra,
Am si eu o problema , am si un thread deschis aici , in legatura cu jantele am 2 dintre ele zgariate.. toti m-au trimis la tine soo astept un raspuns.. de la tine cu un nr de telefon si sa discutam. multumesc mult |
Quote:
Frate pe langa ceea ce fac sunt maniac,fanatic,dependent de masini,fiind posesorul unui Opel Calibra. Stiu ce inseamna sa bagi niste bani in masina , sa ai o pretentie la masina , sa plangi sa te rogi sa te bucuri de ceea ce ai si ceea ce se intampla.... asa suntem noi oamenii ... Bani nu am .. sunt oarecum sarman trecand printr-o perioada nasoala.. insa nu ma incanta sa pun mana repede pe banii tai sa`ti fac masina si peste cateva luni sa regreti ca ti-am facuto... NU FACE ASTA NICAIERI! La jante mai merge insa pe masina .. nicidecum. Pasarile iti mananca negru ala mat asa , fara nicio chestie,daca ai atins masina cu un pulover sau cu un fermuar ceva.. s-a dus draQ. las-o asa mai bine. Imi pare rau pentru experientele neplacute care le-ai avut cu vopsitoria. Salutare , ai grija de tine si de masina ta , este frumoasa sa o tzii tot asa,placut modificata. En`joy !!! |
Quote:
Astept cu interes sa vad despre ce este vb. ,cat de complexa este lucrarea si sa imi spui pretentiile care le ai ( culoare,luciu,metal ) samd! De restul... ma descurc. Daca ai posibilitatea sa imi faci niste fotografii cu jantele respective ca sa imi fac o idee in mare parte ar fi bine. Salutare si ramane sa discutam in prealabil pentru o eventuala colaborare. DriftingCalibra aka Tonny -> 0745.162.882 , intre orele 10:00 si 02:00 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning