![]() |
Da mad....GLUMEAM!!!!oricum vreau o lupta cinstita...am cazut cu killer la o mahina d'acord, shi anume s2000....am pus sus pretentzile....k?
|
LET'S GOOOOOO!!!!!!!!!
1 Attachment(s)
manilor, HAI, cand incepe concursul?eu azi ma pun pe antrenament, dar eu zic sa fie tehnica, asa cum zice si g-unit, hasura in creion alb negru,deoarece ies mult mai bine egectele metalizate.cu toate ca nu am mai randat in creion alb negru din clasa a 9-a :)).astept cu nerabdare propunerea masinii care va trebui lucrate.s2000 este o mashina...cam simpla, dar, ok!!!hai!!!ma pun pe lucru la noapte!tre sa o ai gata pana vineri, g-unit.
|
Man fii atent.Concursul incepe mane d la ora 10...shi sambata la 10 cel tarziu mahinile tre sa fie p forum, k?arbitrii sunt madskill,mihai144,shi all ashtia kre au postat aici k?itzi mai spun odata...camera e la alegere, shi nu avem voie decat cu o plansha!LA TREABA!
|
KIller...mane tre sa bagi o poza cu mashina din unghiul in kre o faci in stare initziala, shi sa o post-ezi p alt topic\"concurs desene mana,g_unit shi killerhitman2006\"k???e facut soricelu...hai bafta again!
|
1 Attachment(s)
g-unit, ok, o sa postez o poza, deja am facut o schitza dupa poza de aici, dar nu e varianta finala.daca schimb poza si unghiul, te anuntz.good luck...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
pentru pav[] ai vrut masina straina ...na poftim!
|
Re:
Quote:
|
unde vezi tu 2 perechi de faruri man???sau nu stii cum arata un rx-7???
p.s.:(low-ridah)sper sa nu te superi pe mine dar yo zic sa incerci alt mod de colorat,k parca nu ies ajea bine in creioane cerate...(sper k asta sunt :D )...si la geamuri...dak dadeai cu un creion normal putin de tot peste si dupa aia dadea cu vata(saau deget) sa intinzi uniform sa iasa gri...nu era mai bine???incaodata sper sa nu te superi k m-am bagat shi yo in seama CONGRATZ MAN.....e super!! |
Re:
Quote:
|
da man asa este :lol: imi cer scuze :oops:
|
1 Attachment(s)
Nu am spus chestia asta cu rautate dar asta e adevarul ....poftim o poza dupa care te poti ghida :D .....
|
nu e nici o problema ....si mie mi sa parut ciudata masina cu doua perechi de faruri dar asta e... :D :shock:
|
1 Attachment(s)
da man uite io m-am uitat la poza asta si nu vazusem decat 1 pereche de faruri :oops:
|
low_ridah .. eu am zis sa te lasi de \"tuning\" ca la desen se pricep multi.. doar sa copiezi e usor.. dar sa ai idei de tuning, e mai greu.. si la voi lipseste ideea asta..
cat despre faptul ca sunt sau nu in masura sa ma iau de \"dacia\" ta, ma priveste.. daca ti-am zis ca e naspa si arata prea comun, inseamna ca stiu eu ceva.. schitele mele arata cu mult peste imaginatia ta.. si nu mi le cere ca nu o sa ti le dau.. dar ca idee, incearca sa faci un TUNING reusit, nu niste gauri cum vezi pe orice dacie pe strada.. iar despre \"masina straina\" .. nu ma impresionezi.. cum nu m-a impresionat nimeni de pe forum :) copiutze (cum am zis mai sus) poate face oricine.. veniti cu proiecte originale.. si mai vorbim de la egal la egal :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning