Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evolution Crew (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew.html)
-   -   Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew/6283-evolution-crew-bucuresti-discutii-generale.html)

No-X-Cape 10-04-06 13:02

Re: Discutii generale

doamne ...ce mai membrii ..ce mai exemple demne de luat ca model ...ei sunt Collins si Radu :P ce pielea mea va ratoiti aici mah ...sa va stie toata lumea de mahalagii...parca traiti la coltul strazii :)

Si acum sa fim ceva mai seriosi...radu/collins ...ptr venirea la mare de 1 mai, va rog sa ma anuntati macar cu 1 saptamana inainte ... sa pot gasi ceva oferte de cazare decente, trebuie sa stiu nr exact de persoane care vin sa incerc sa negociez pretul...binenteles daca sunteti de acord cu asta ..daca nu fiecare cum poate ! astept un raspuns !

cls21b_EVO 10-04-06 13:14

Radu are rezervat un cotez pe marginea cimitirului cu vedere la o balta de p*shat.

Doamne...stai sa vezi ce o sa mi faca Zoliat sau Gratian pt. postul asta.
INCA ODATA GLUMEEESCC !(si cred ca odata la 1 an imi permit sa mai scriu si eu o mica prostioara , ca la cate vad pe zii ...........)si mai ales ca e topic "Discutii Generale" (deci fara vreun scop anume)

Acum serios , o sa te anuntam ...sa vedem ce ne gasesti , desi park vad ca iarasi dorm in masina ...langa ursul ala de Za_Priest(Paul) care sforaie mai rau ca o semiautomata.:D

Ciao !

No-X-Cape 10-04-06 13:22

mc de incredere :P si nu va las eu pe dinafara ..se gaseste si de cazare ...lume si fie si restu se ocupa gazda ! ...voi sa anuntati la timp ! bafta

cls21b_EVO 10-04-06 18:24

I Can't Be Pranked ! ;) :p

Treshure 14-04-06 19:30

lol cum ar veni. "Gogule", probleme ma? psihice ????????? :D. Vai ce vad aici!!!!!!! Daca ar citi Doru Octavian Dumitru ce scrieti ar baga cutzitu-n voi ca incercati sa-l detronati de pe locul 1 :))))))). Presedintele si cu "vocea satului", sa ma anuntati cum si ce fel cu plecarea aia la mare ca poate da DOMNU' sa munceasca gagicamea in ziua respectiva. Nu ca nu as vrea sa o iau. LOL CUM AR VENI :)))

Treshure 14-04-06 19:42

http://fun.bowmans.com/poker/ TAREEEEEEEE

BabyBlue_EVO 15-04-06 16:36

barbos cu capu slaninos duti mei di ici ..... sperii copilul :D vezi-tzi de renourile tale acolo sa vezi turning ..... ca itzi dau un forum peste ureche shi tzie

Mustang 15-04-06 21:37

ce-ai mah cu el ???
vrei o rosie dupe urechi ? :p :lol:

salut baietii...
cine participa maine de la voi la curse ?

BabyBlue_EVO 15-04-06 22:08

:D foarte tare domne :D pai din cate stiu eu adi participa la curse shi mihai :P sa rupem norma

cls21b_EVO 16-04-06 04:28

Daa....dupa ce am vazut asta seara , se pare ca la cat. A avem cu siguranta o cupa. :)
Zeul Curselor tre' sa fie cu noi ...NU ?

B-69-TAU 26-04-06 15:48

plecam la mare vineri! care cu cine?

Treshure 17-05-06 14:47

rare domne' discutziile. rare rare. doamna.. da halatu cat e, cat e halatu cAt e halatu, CAT E HALATUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Hai cu grataru' ala pe malu' marii. anuntzatzi-ma in lista daca va hotaratzi ca vreau fun pe mal. ID-ul ramane la fel.. oldmebodo. PAAAAAAAc

zA_pRi3$t_EVO 20-05-06 11:39

Ce tare a fost faza cu pokeru :)))
Io ziceam ca invat io poker asta..si cand vad, femeia avea p**a :))))))))))

B-69-TAU 02-06-06 01:14

2 Attachment(s)
deci de cand mi-am montat dvd in masina radu si cu x-man se tin de prostii!
de ce?
hai sa ne uitam putin la ei cum stau la mine in masina si se uita la un film mai sexy..........adica hard-sex....:lol: :lol: :lol:

B-69-TAU 02-06-06 01:18

2 Attachment(s)
in aceeasi seara tiganul nostru a facut pana si collins cum este el asa mai saritor l-a ajutat sa faca pana la masina! este vb de bogdan cu noua lui masina a4!
bv bv bv..:lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning