![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
1 Attachment(s)
prag copiat? de reguli ai auzit? nu se copiaza dupa masini deja vtunate. pe langa asta, neoane false, bara spate zob,nu stiu ce dumnezeu ai facut la ea, ai dat opacity mic la brush sau ceva, selectii nasoale, capota...nu mai zic, jante de m pe dacie...
brush fals la ambele, la vw ai copiat intercooler de pe digimodz, iar nu e voie, plus ca e ireal pus. |
tkz...tre sa intelegi k mai sunt si incepatori p forum...nu a citit toata lumea regulile cu toate k ar trebui...in legatura cu jentile....la kte combinatii de masini autohtone cu jenti de amg/M am vazut asta nu ma mai mira deloc...
multe greseli pe care ar trebui sa le rezolvi ptr k este ink wip.... bafta ! |
pai tocmai.. sunt incepatori si TREBUIE sa citeasca regulile.. si daca sunt incepatori.. nu e cazu sa inceapa cu lucruri complicate (neoane&etc..) ..
|
2 Attachment(s)
wwwwip.......
|
trebuia sa te ghidezi dupa liniile usii vechi cand ai redesenat-o pe asta . acum arata prea drept . de asemenea mai tre sa mai variezi culoarea pe lateral si sa mai adaugi niste zgomot
|
Quote:
|
fugi oleac pana la sectiunea "Cereri poze......." si cere intercoolere, q placere o sa te ajut ;)+poti sa faci si tu un inter cooler ;)
bafta ! |
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva....cine ma mai poate ajuta cu un sfat ceva...
|
Da-i o tonalitate mai calda la jante si la spoilerul fata...
|
Reme te-as sfatui sa schimbi jantele pt ca is prea luminate sau macar sa dai cu o nuanta de portocaliu vreo 15% , 20% ........ ;)
|
spoileru fata putin mai tras inspre roata mi se pare ca ar trebui...si o alta tonalitate
|
+ niste proiectoare ceva mai mici
si vezi k roata fata e imensa pe langa cea spate |
Quote:
|
1 Attachment(s)
greseala MARE pe care putini o oberva...trage tu concluzia...:D
|