![]() |
Re: vreau proiectoare
da da. mijto tare
|
sunt becuri Bottari H4 xenon vezi link mai jos, iar proiectoarele cu halogen normal sincer nu stiu ce marca...o sa ma uit deseara sa iti spun...oricum sunt deastea de duzina mai la 70 de mii bucata...
http://www.autoschrott.ro/index.php?...at&prodcat=140 |
da zine si noua de unde le-ai achizitionat daca vad bine ??? un site ceva??? ca eu vreau sa ieu ceva phlips sau ceva da am avzut ca si astea merg super adika in poza am vazut cum ai pus
|
mai decat sa dau 110 mii pe niste becuri normale...care nu fac cine stie ce...macar xenoanele astea lumineaza destul de bine...as fi vrut sa iau philips dar nu am bani deocamdata...o sa urmeze si astea cand schimb farurile ca vreau sa pun clare...precum si stopuri...+ eleron
becurile costa 497 de mii setul...h4 super white (de pe site-ul de mai sus)...mai inainte m-a fraierit un vanzator de la un magazin de piese auto si am cumparat h4 rainbow...cu 110 mii....frate nu vedeam nimik...pe drum dar pe drum acoperit de zapada rupeau... |
mai nucule mersi mult de informatie deci zici ca astea ce le-ai luat akuma sunt destul de pune pretul e f bun si eu am adunat ceva bani si nu stiu ce sa aleg din gama philips sunt o gramada x-treme power, power2night Gt 150, blue vision,night guide na care zici ca is mai bune???
|
Eu mi-am luat sambata Philips blue Vision....sunt super tare dar din pacate nu am nici o poza langa un cielo cu becuri normale ca sa va arat diferenta.Este adevarat sunt mai scumpe dar isi merita banii.Eu mi le-am luat dupa ce am citit in jur de vreo 50 de pareri si cele mai multe erau pentru.Acum am inteles si de ce.
|
Quote:
|
Quote:
|
Vezi ca eu mi-am luat din targ vitan cu 85 ron setul (doua becuri h4 si doua pozitii).
Pozitiile arata bine, nu cum arata cu leduri dar mult mai alb decat cele normale. |
Quote:
|
becuri albastre=probleme cu politia...asa ca eu mi-as cumpara philips power2nite...sau cum s-o chema....sau chiar siemens....
|
blue sunt acceptate . pozitiile albastre nu sunt , ca mam interesat
|
Quote:
|
auzitio...dar alea simenes white xenon...sau ceva de genu..sunt bune?k am ocazia sa le skimb pe ale mele...cu niste dalea ...dar nush exact ..or philips or simenes....deci?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning