Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Radarele si locatiile lor (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/62353-radarele-locatiile.html)

andrey_20052002 13-04-08 18:42

Re: Radarele si locatiile lor

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 1295102)
detectoarele radar detecteaza camerele....asa am citit si eu intr-o revista auto...cel putin asa scria acolo ...daca stie alcineva va rog sa-mi spuneti si mie

de fapt detecteaza sistemul ala care deschide usile automat cand intrii in peco ala emite unde radar

SV25MBN 15-04-08 17:20

Alarmele false sunt date de bancomate si la benzinarii datorita usilor cu fotocelula. Nu stiu la voi, la mine cand e vorba de astea imi emite alt semnal detectorul decat la radar :)

OpReA 17-04-08 09:11

ce se facuse la Mithbuster era defapt cu o folie ce se aplica pe nr...din cate imi aduc aminte...deci...nush ce sa zic despre spray-ul asta minune:-S...a incercat cineva?

SV25MBN 17-04-08 12:18

Daca ar fi fost in tara mi-as fi comandat, dar asa tocmai din Marea Britanie, nu am prea mare incredere ca vor ajunge in Romania. Daca ar fi intr-un magazin sa gasesc sa cumpar m-as duce acum sa testez.

OpReA 18-04-08 19:28

cu plata ramburs...dak nu ajunge...nu platesti;))...as zice ca ar fi destul de bn si sa dai un comision la firma de curierat pt a trimite bani prin banca

driver_xs 19-06-08 10:51

1 Attachment(s)
campania stop accidentelor. grija mare :???:

SpYk3 19-06-08 12:17

radar in cascada? cum vine aia ??? un radar dupa celalalt ?

Marius3k 19-06-08 15:39

Da, din x in x kilometri. De obicei le pun intre 3 si 5km.

CBY 19-06-08 15:51

saptamana trecuta a fost montat un nou radar fix pe valea Oltului (si urmeaza altele "in cascada"), luni am sa va zic exact localitatea

driver_xs 21-06-08 22:58

grija mare la intersectia de la simeria. stau acolo politaii in draci si sunt nervosi rau. azi erau 2 masini de politie spate in spate si vreo 3 masini civile oprite pe dreapta sensului de mers

SpYk3 21-06-08 23:04

la simeria veche? inainte de podul peste strei?

driver_xs 21-06-08 23:15

dah. la intersectia aia

SpYk3 22-06-08 15:55

acolo cam tot timpul stau ;)

sNap7 29-06-08 11:40

Aviz amatorilor !
In viitorul apropiat se va monta in fata la Macon un radar fix
sponzorizat tocmai de Macon pentru reducerea accidentelor din acea zona. Aceasta masura intervine dupa ce, in urma cu cateva saptamani masina directorului de la Macon a fost lovita in parcare de o alta masina scapata de sub control.

Din punctul meu de vedere consider ca e o masura de reducere a accidentelor buna, tinand cont de cresterea numarului de accidente odata cu modernizarea tronsonului Santuhalm - Hunedoara. De asemenea majoritatea soferilor uita ca sunt in localitate unde limita maxima de viteza e de 50 km/h si calca mult prea tare pedala de acceleratie.

CBY 29-06-08 15:30

dar si limitare la 50 e aberanta ,..... in Deva,TM , B , Lugoj ...etc pe un astfel de drum este 70

All times are GMT +2. The time now is 22:53.

- Copyright 2026 4Tuning