![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
dap...o fost super...pacat cu ploaia....si la alex photografu iii place sa i se zica dobre :P
|
o fost fain, numa k era cam frig si ploaia asta nea-o imprastiat :( las k vine caldura :D gasim si un loc mai fain ...
|
3 Attachment(s)
Cateva poze mai noi;) Enjoy
|
cei mai tari!!! :)
|
super ppozeele.....tot mai multi tot mai multi.... :D:D:D:D:D
|
ce de lumeeee :-)
|
va rog sa postati doar pareri legate de club, lasati fondatorul lui in pace.
nu va contrazic, dar nu e rostul topicului condamnarea lui speedball atacurile la persoana nu-si au locul aici va multumesc |
Voi ignora faptul ca mi-ai sters postul si intreb din nou, ON TOPIC, legat de club, etc:
Quote:
|
Jeff am sa iti rasp in locul du DJHOJD.Se referea pur si simplu la faptul ca sunt toti baietii de treaba si masini frumoase.;) Cius, vor urma poze de la mai multe intalniri.SPer ca o sa va placa.
|
am fost nevoit sa dau un avertisment, abia va rugasem sa incetati cu jignirile si atacurile, nu e greu sa discutam pe subiectul topicului, si sa nu transformam forumul intr-o mahala...
|
nu puteam sa-i raspund lui Jeff mai bine :)
|
pai de ce...?
|
Quote:
|
cum si pana cand? :???:
|
From mars to earth (aleks) cum sa nu fac misto cand vad unul ca speedball , el nici n`are permis frate , habar n`are de masini si are gura mare pe forum. El isi face club si faze de genu =)) Te crezi si tu vreun arbitru de stii sa dai avertismente ?
" don`t fool arround you`ll fall down " |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning