Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Discutii diverse cu si despre Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/61682-discutii-diverse-oltcit.html)

FuriaOarba 15-04-08 21:35

Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit

stiam de existenta brelocurilor cu oltcit,am vreo doua poze,cum fac sa achizitionez si eu unu?se ofera careva?:)

Danutz Bratosin 15-04-08 23:49

am cautat si eu si am intrebat o gramada de useri...daca au sau daca stiu pe cineva care vinde sau care detine un breloc de oltcit...
din pacate toate raspunsurile au fost negative:(asa ca slabe sanse sa gasesti

FuriaOarba 16-04-08 11:23

pacat...chiar vroiam unu..pai si cele care s-au facut atunci,cine s-a ocupat de ele,nu se mai face o serie?

Danutz Bratosin 16-04-08 12:29

sau facut prin 2004 daca nu ma insel...de atunci..fiecare si-a cumparat cate 1-2-3..da acu pe cine intrebi nimeni nu mai are...:(
ar fii o solutie sa ne strangem iar mai multi si sa luam legatura cu cel care le-am facut pe cele din 2004...si sa se stranga cel putin 100...ca sa mai facem..altfel nici o sansa:)

valib 16-04-08 13:48

exact....comanda minima la firma respectiva a fost de 100 brelocuri.
Si alea 100, credeti-ma ca s-au adunat foarte greu.
Au mai incercat altii ulterior sa deschida o lista (pe oltcit.ro), s-a si facut treaba asta, dar nu au fost mai mult de 20 brelocuri 'doritoare'

Gabi 19-04-08 18:40

Oare merita un Oltcit un pic pregatit de curse (in sensu'... motor, cutie, suspensie, rollbar, etc.) 1000 lei ? :)

bodyspeed 19-04-08 18:44

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1493220)
Oare merita un Oltcit un pic pregatit de curse (in sensu'... motor, cutie, suspensie, rollbar, etc.) 1000 lei ? :)

MERITA :!::!::!: MARFA , pe el Gabi si sti unde ii poti aranja carbul ;) ..ma suni si vorbim cu el... ;) cu PMD-ul :D

Gabi 19-04-08 18:46

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1493224)
MERITA :!::!::!: MARFA , pe el Gabi si sti unde ii poti aranja carbul ;) ..ma suni si vorbim cu el... ;) cu PMD-ul :D

Inca-s in dilema. Masina n-are ITP de vreo 5 ani de zile, e inmatriculata pe Giurgiu si cu actele nu stiu cum sta. Initial vroiam sa-mi iau Oltcit pentru mers zi de zi, da' asta-mi face cu ochiu pentru curse.

In seara asta vorbesc cu omu' sa vad ce fac pana la urma.

valib 19-04-08 19:30

categoric:)

rollbar-ul l-as vrea eu, daca vrei sa renunti la el:)

FuriaOarba 21-04-08 11:21

de ce sa nu merite, din pasiune o faci, asa de dragu de-al face mai bine nu. El merita destule, e masina pretentioasa da cu mult mai buna decat altele, din multe privinte! asta depinde de tine..servus

FuriaOarba 26-04-08 01:51

ca sa nu mai fac thread....un amic vrea sa-si puna inele la jenti(de golf cred ca sunt),treaba e ca are jenti originale olt,si inelele alea sunt cam late,merg taiate?si daca stiti cine are de vanzare si un pret.servus

valib 26-04-08 01:52

da, merg taiate/sudate, etc....dar iti trebuie meserias foarte bun.
de vanzare...erau pe oltcit.ro, dar s-au vandut acum 1 saptamana. (jantele lui 7thRaven)

FuriaOarba 26-04-08 01:56

da-l pun sa-si caute,ai primit pm-ul?

-RAZVAN- 08-06-08 21:12

Ma uitam si eu azi la vanzari si am vazut ca se vinde PMD'u,am ramas:shock:..va las pe voi sa comentati:???:
http://oltcit.anunturi-auto.4tuning....00-174548.html

Gabi 08-06-08 21:14

De câteva zile bune e pus la vânzare şi pe forum. Nu cred că e de comentat... :roll:

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning