![]() |
Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit
stiam de existenta brelocurilor cu oltcit,am vreo doua poze,cum fac sa achizitionez si eu unu?se ofera careva?:)
|
am cautat si eu si am intrebat o gramada de useri...daca au sau daca stiu pe cineva care vinde sau care detine un breloc de oltcit...
din pacate toate raspunsurile au fost negative:(asa ca slabe sanse sa gasesti |
pacat...chiar vroiam unu..pai si cele care s-au facut atunci,cine s-a ocupat de ele,nu se mai face o serie?
|
sau facut prin 2004 daca nu ma insel...de atunci..fiecare si-a cumparat cate 1-2-3..da acu pe cine intrebi nimeni nu mai are...:(
ar fii o solutie sa ne strangem iar mai multi si sa luam legatura cu cel care le-am facut pe cele din 2004...si sa se stranga cel putin 100...ca sa mai facem..altfel nici o sansa:) |
exact....comanda minima la firma respectiva a fost de 100 brelocuri.
Si alea 100, credeti-ma ca s-au adunat foarte greu. Au mai incercat altii ulterior sa deschida o lista (pe oltcit.ro), s-a si facut treaba asta, dar nu au fost mai mult de 20 brelocuri 'doritoare' |
Oare merita un Oltcit un pic pregatit de curse (in sensu'... motor, cutie, suspensie, rollbar, etc.) 1000 lei ? :)
|
Quote:
|
Quote:
In seara asta vorbesc cu omu' sa vad ce fac pana la urma. |
categoric:)
rollbar-ul l-as vrea eu, daca vrei sa renunti la el:) |
de ce sa nu merite, din pasiune o faci, asa de dragu de-al face mai bine nu. El merita destule, e masina pretentioasa da cu mult mai buna decat altele, din multe privinte! asta depinde de tine..servus
|
ca sa nu mai fac thread....un amic vrea sa-si puna inele la jenti(de golf cred ca sunt),treaba e ca are jenti originale olt,si inelele alea sunt cam late,merg taiate?si daca stiti cine are de vanzare si un pret.servus
|
da, merg taiate/sudate, etc....dar iti trebuie meserias foarte bun.
de vanzare...erau pe oltcit.ro, dar s-au vandut acum 1 saptamana. (jantele lui 7thRaven) |
da-l pun sa-si caute,ai primit pm-ul?
|
Ma uitam si eu azi la vanzari si am vazut ca se vinde PMD'u,am ramas:shock:..va las pe voi sa comentati:???:
http://oltcit.anunturi-auto.4tuning....00-174548.html |
De câteva zile bune e pus la vânzare şi pe forum. Nu cred că e de comentat... :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning