![]() |
SE PUTEA SI MAI BINE
1 Attachment(s)
CRED CA FATA ESTE CAM NELUCRATA SA NU ZIC TARANEASCA IN REST SE PUTEA SI MAI BINE MAI ALES LA INTERIOR.
|
Re: Skoda octavia B74642
este dragutza tzinand cont ca mie nu prea imi plac skodele ...i`a mai skimbat asha din aspect !
|
E frumoasa..avand in vedere ca sunt posesor de Octavia (RS), dar...exista un DAR...se apropie de kitch
|
Masina arata bine, dar pare neterminata fara folii sau geamuri ionizate...
|
Re: SE PUTEA SI MAI BINE
Quote:
am vazut si eu o octavia 2 cu jante la fel dar erau pe 15 cred .. dadeau foarte bine(daca erau putin mai mari ) si ma bate gandul sa-mi iau si eu pana in toamna un set pentru a mea |
Re:
Quote:
|
masina arata destul de bine dar ptr o masina "tunata" este prea ridicata mai coboara garda la sol, niste jenti "adevarate" nu cele din fabrica ar fi binevenite! lipsa eleronului pe spate se fate simtita iar spatele este dragut dar trebuie mult coborat !!! pragurile si bara de pe spate se potrivesc dar cu bara de pe fata nu are nici o treaba daca te uiti mai atent ai sa vezi diferenta si in locul tau as face rost si de o prelungire pe fata cu acelas model de pe spate si pragurile,,,in rest ai putea sa-i pui niste litere chinezesti pe ea pe laterale si in spate pune-i niste stopuri clare costa in jur de 750 ron nu le face fumurii ca ii sta groaznic. in rest totul ok ... imi place interiorul , si ai mai putea face ceva pe capota un desen deosebit dupa noua tehnologie nu acctipild ! bafta in continuare !
|
dragutza sta pe langa mine :D
|
in interior sunt huse sau e pirle adevarata?
|
Frumoasa :lol:
|
Octavia asta a fost a lui soava din cate stiu eu....dar el acum si-a luat rs care e de 100 de ori mai frumoasa ca asta..Numa' bine
|
masina e frumoasa...da totusi mai trebe lucrata la detalii;)
|
super tare frate :)) ce sa zic.
|
imi place grila+bara fata+jantele de gti .
prelungirea spate chiar nu are ce cauta acolo . parca e luata de pe o alta masina |
...hai ca omu poate nu stia prea multe cand a tunato... :)) (nu-s fan skoda)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning