![]() |
Re: Tunning Timisoara
in spate la praktiker unde nam nevoie de bonm sau factura (cred) am nevoie de 2-3 kg + rasina si intaritor....
si cel de la sacalaz...?? |
Re: Ateliere tuning Timisoara
Am o intrebare... am un Mercedes SE 280 din 78 si asi vrea sa-l restaurez... interiorul vreau sa-l fac modern , in sensul ca nu vreau sa-l mentin original... unde asi putea face asa ceva in timisoara ?
|
mai oameni buni....exista google :) cautati pe GUGal ! sau cautati pe forum ! e un buton pe care scrie Search mai bine stai vreo 20-30 de min si cauti...decat sa stai acelasi timp..sau chiar mai mult si sa nu gasesti nimic..
|
pt cei interesati de firme care executa tuning sunt la arad firme care fac asa ceva ,kid tuning ,hot tuning,cautati pe google aceste firme si luati nr de contact pt informatii si pt poze cu proiectele realizate care sunt de calitate si bine lucrate.succes la tuning
|
Quote:
|
poate are ceva probleme cu site-ul kidu,dar daca te intereseaza pot sa iti las un nr de tel,a realizat multe proiecte frumoase poti trece pe la atelierul lui sa iti arate cateva lucrari,iar hotul poate ca nu are poze cu toate proiectele
|
Orice model de bara - prag - console - fete de usi intrebati la mine pe pm. Se rezolva
|
re: Intrebari si raspunsuri despre auto, tuning si comercial in Timisoara
tester original VW(vag-com) si un tester multimarca am si eu la micul meu service. o diagnoza e 30 ron.
la benzinar de obicei nu se pot vedea km pt ca ECU nu are functia de a inregistra km odata cu bordul. in schimb se pot vedea si alte chestii la masina din care sa rezulte daca are sau nu km de pe bord...e cu aproximatie dar... Dan 0728988279 |
salutare tuturor ...eu sunt mai nou pe aici dar pt cei mai vechi si cunoscatori am o intrebare.........pt cine se pricepe sau a mai intalnit cazu asta (vreau sa pun pe o dacie o citie de viteze de renault 18 . am luat cutia dar axul care intra in discul de ambreaj e mai mare in diametru .....daca cunoaste cineva cazul ??? astept raspuns aici sau 0757424340..merci mult
|
Re: cine stie...cunoaste !
2 Attachment(s)
dak imi zice si mie cineva ce masina e:evil:
|
polo 1
|
ha ha tare "game" asta. ma bag si eu. app red beast ai ghicit
|
nu e polo
|
ba da, e polo 1 ala toata ziua. da si tu un search pe google image si te convingi...
|
1 Attachment(s)
ma bag si eu :D ...
deocamdata doar o poza :D ..cereti altele daca nu stiti :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning