![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
in filmulet nu prea poti sa ii vezi :)
dar eu l-am vazut un franta la un show de tuning si chiar are 260 CP |
Quote:
|
tipul nu mi-a zis ce are pe el exact, mi-a arata fisa dyno. si a zis ca e din evacuare, admisie. tot ce arata in clip la sfarsit cand e masina la modificat.
|
pai si de ce nar fi avut si soft?mai e cineva pe aici care a zis ca a scos 255 cp doar din admisie injen si evacuare eu nas crede asta.fara soft nu o sa ai in veci 260 cp fara sa schimbi turbina orice ai schimba la mot asta
|
pai poate a schimbat turbina.
iti dai seama ca nimeni niciodata nu o sa-ti spuna exact ce a facut. toti au un mic secret |
eu zic ca are doar soft evacuare si admisie si poate inca cateva maruntzisuri.deci o sa ai nevoie de soft mai mult ca sigur
|
vom vedea.
toti sunt de principiul ca puterea se rezuma la soft, deoarece e cea mai simpla modalitate de a castiga putere. dar nu e singura ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
stiu asta.
o sa ma gandesc care e cea mai tare varianta de soft in romania si cine stie ... poate pun si un soft ... desi repet nu prea sunt adeptul softurilor :) in alta ordine de idei si-a pus cineva leduri din astea in Romania pe Golf ? ca as fi curios sa vad cum dau in realitate. |
1 Attachment(s)
si inca o idee pe care o am ... evident nu copiat 100% dupa cel din poza
|
1 Attachment(s)
Quote:
aici sunt ledurile de pe stanga...ha ha https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/45567-golf-5-gti/page-3.html |
foarte tare tot ce ai facut pana acum.
mergi la 4tuning nu ?:) poate vorbim putin ... ca avem niste idei asemanatoare cat ai dat pe LED-uri ? |
ciao alex ce faci? cand ne mai intalnim sa iti dau niste idei pt la motor;)
|
Quote:
|
poate nu ai inteles.
nu am nici un interes sa il copiez, deoarece nu vreau sa mai fie ca alta masina ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning