![]() |
Re: Magazin Volksparts - piese auto import, calitate la preturi bune
salut sefu da_mi si mie niste preturi la discuri de frina de golf 3 gti an fabricatie 08.1996 masina are abs,dar nus ce dimensiuni au discurile este modelu de golf 3, 20 jahre
|
Quote:
|
m-ar mai interesa si pe mine niste preturi la consola centrala de aluminiu cum estea cea la polo gti , aerisirile la fel, o nuca la schimbator5+1 si tempomat ..masina mea este un vw polo 9n3 1,4TDI(an2006) o sa atasez o poza sa intelegi exact ce vreau . STIMA!
[IMG]http://img18.*************/img/img18/3/2/23/t_13599NmXBaym_ca02d3d.jpg[/IMG][/QUOTE] |
jante GTI-wheel "Denver"
cod 6Q0 601 025 AD la ce pret aduceti setul ? |
sefu semeringuri de cutie de viteze ce le de la planetare 2 buc vreau si eu
maina este un golf 3 gti 85 kw cutie este CHE, si un pret la radiator apa, la semeringuri cele mai bune pe care le ai . ms |
simering planetare - 30 ron bucata
radiator apa - 220 ron |
Golf 3, 1.8, 66kw, 1992 WVWZZZ1HZNW380208
set rulmenti spate (masina are discuri fata / spate) bucsa punte spate set burduf amortizor fata (cele pt protectie) flansa amortizor fata cu rulment amortizoare fata (niste preturi, de preferat ulei) bieleta antiruliu capete bara - stanga/ dreapta pivoti bucsa basculta fata ms anticipat |
rulmenti spate = 35 ron buc
bucsa punte spate = 40 ron buc burduf amortizor = 5 ron buc flansa amortizor = 40 ron buc amortizor = 200 ron buc pivot = 50 ron buc bucsa bascula mare = 15 ron buc bucsa bascula mica = 7.5 ron buc pentru bieleta si capat de bara trebuie sa-mi spui producatorul casetei de directie .. ZF sau TRW .. |
sefu vreau si eu 1 semering cutie, 3 litri antigel rosu g12, si mai imi trebuie un rulment, este de compresor aer conditionat , seria lui este ce am gasit pe el scris :NTN 2TS2- DF0719LX2 , 1 BUCATA , CU RADIATORUL MAI ASTEPT MOMENTAN
|
1 Attachment(s)
ma intereseaza fusta spate ( doar partea de jos.. care se desprinde ... eu o am ovala "trendline" si vreau sa pun una "Gt" sau "sportline" ) intelegi ce vreau sa zic? :)
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci doar partea asta care se prinde ok?
|
da .. ala este spoilerul .. partea de sus este bara ..
|
salut , mai am si eu nevoie de conducta de servo directie , aia de intra in pompa de servo , si se duce in caseta de directie , am nevoie urgent de ia . Masina este un golf 3 gti 85 kw an ,96 .
|
furtun servodirectie tur = 870 ron ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning