![]() |
Re: E30 - Sgm
I-am cumparat punte cu discuri. O sa o montez impreuna cu un diferential LSD 2.79,toate bucsele noi,placute de frana(si saboti daca e nevoie), flanse de amortizoare si amortizoare tari. Dar mai dureaza ca iar a venit frigul si nu am chef sa inghet lucrand la masina.
|
Incet da sigur avanseaza proiectul.
|
LSD de 2.79 pe M40B18.:blink:
nu o sa fie deloc bine pentru ambreaj care va fi destul de ''chinuit'' |
pe M62 merge bine cand va fi ;)
|
pai si pana pui M62, umbli cu 2.79 ?
|
Quote:
|
Nici nu am cautat foarte tare, pt ca mai am pana este complet pregatita sa primeasca motor mai puternic. Sistemul de franare, directie si suspensie sunt prioritare, nu motorul.
|
:ofrumos mai gandesti :-) mult succes
|
6 Attachment(s)
I-am luat si diferential autoblocant,in prima faza voi monta un 3.46. La urmatorul salariu o sa cumpar ce mai trebuie inlocuit pe spate (placute, saboti, flanse de amortizoare, bucse, cablu de frana de mana),si o sa montez tot. Niste poze.
|
scuze dar nu prea am fost atent la tot topicul...kt ai dat pe el in germania si km kt te-a costat drumu mai exact benzina si de unde anume l-ai luat?
|
Quote:
|
sgm faci cerculetze ????// vezii ca are sange de turbo autoblocantul asta ???:))
|
poate pe saptamana viitoare sa il montez, nu am timp.
|
nu mai vrei nimic???
|
sfat pentru tine batrane - pe ursuletz sa nu-l vinzi niciodata , fierul se ataseaza de sofer daca-l lasi pe maini aiurea se lasa cu incidente .
stima spor la modificari si tinele cu tine |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning