![]() |
Re: Filtre Sport K&N
Quote:
avem tot timpul 60 ron |
salut am codul de la un kit de admisie pt. masina. 57s-9500. aveti? si ma intereseaza pretul. masina e audi a3 2009 1.6 102 hp
|
Quote:
este un cod nou aparut inca nu apare in lista de pret, ma trimisi informare externa , si te anunt imediat ce am primit raspuns. mersi andrei |
multumesc frumos! astept raspuns de la tine.
|
Salut , kitul 57-0474 la ce pret ar fi ?
|
Quote:
termen de livrare 4-5 zile pretul il ai pe privat mersi |
Salut , pentru un clio I din 1990 1.4 8v .. in jur de 70/75 hp ... ai ceva ..? merci
|
sal.ma intereseaza pt un bmw 318i e92 un kit de curatire si un fltru sport in interiormerci frunos
|
momentan nu merge aplicatia online ptr identificarea filtrelor. revin imediat ce merge
|
1 Attachment(s)
Quote:
filtrul ptr cutia originala Attachment 887491 termen de livrare 2-3 zile , pret ai pe privat mersi andrei |
1 Attachment(s)
Quote:
salut kiturile de curatare le avem tot timpul pe stoc 60 ron Attachment 887504 ptr filtru da-mi te rog msi multe date an fabricatie tip motor putere sau seria de sasiu mersi andrei |
salut
pentru renault twingo,an 2001,motor 1.2 multipunct,43 kw filtru+tot kit`ul mersi frumos |
Imi pare rau ptr toti la care nu am dat raspunsul. In aceasta perioada aplicatia online oficiala K&N nu merge, fara aceasta nu va pot da rasppunsurile corect.
Va raspund la toti imediat ce revine aplicatia si e functionala. Multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
salut filtrul ptr cutia originala Attachment 896197 pret si termen de livrare le ai pe privat. mersi |
nu prea inteleg rostul al filtre sport dar in cutia originala...in fine...nu poti gasi filtru conic si tot kit`ul de admisie cu prindere cu tot pentru twingo?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning