![]() |
Re: Hub Dc++ 4tuning
vezi ca gresisi thread-ul. go here:
https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2577-caut-melodie/page-107.html ..si era melodia de la boom tv parca :) |
Quote:
|
nush mie mie indiferent dar macar intra si tu pe hubu asta ca putem sal facem si al nostru,adica ne dau admine daca ne strangem mai multi si tu daca ai posibilitatea stai cat mai mult on acolo adresa e un pic mai sus(mai exact 4-5 posturi cred)ms anticipat:)
|
Am fost aici:
sa-public.no-ip.info si nu era nici un membru de la 4tuning, in schimb, erau alti 102 useri |
pai stiu ca de cand stau eu cel mai mult cred ca au fost 4 simultan on :-(,pana acu erau mai multi doritori dar se dovedeste ca nu prea sta nimeni pe el on
|
Eh, acuma suntem 3 ;) . Problema este ca eu tre' sa inchid calculatorul cand ma culc, altfel mi se prajeste placa grafica.
Edit: din pacate pentru mine, care sunt in spatele unui proxy, nu pot sa downloadez nimic de la nimeni de pe hub :cry:. ---help--- |
Quote:
la fel si la mine... credeam ca am facut eu ceva gresit... |
Deci vreti pe hubul meu MoonLight.no-ip.biz sau nu? ... in functie de ce o sa faceti pe hub am sa va dau conturi de op`i , de admini , vedem ...
|
...spiderr-hub.no-ip.org... tre sa fim 15 intrati k p hubul lor sunt 10 oameni si e non-stop
|
frate sunt de acord cu tine asta e mai mic dar nu vezi ca nici acolo nu se inghesuie nimeni eu tot stau si sper sami urmeze si altii exemplu...hai sa incercam pe asta al tau sa vedem daca avem mai mult noroc
|
eu stau dknd am postat si nimeni...dkt tu...
|
....na k m`am bagat si eu k sa nu mai urlatzi :lol:....
|
Pana acum s-au propus 3 forumuri, si, sincer, nu stiu pe care sa stau.
|
3 huburi vrei sa spui .,..am intrat si eu spiderr-hub.no-ip.org cam lejer aerul pe acolo
|
3 huburi pardon. Batranetzile astea :grandpa:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning